Hirdetés

Lehet, hogy jövőre sem lesz Sziget

Meglepőnek semmiképpen nem neveznénk a hírt, de azért álljon itt, hogy Gerendai Károly Sziget-alapító szerint egyáltalán nem biztos, hogy 2021-ben lesz Sziget Fesztivál.

Gerendai mindezt a Forbesnak mondta el, olyan nyilvánvaló okokat felsorolva, hogy fogalmuk sincs mennyi látogató jönne el, ha esetleg lehetne, és ezt ugye általában a jegyelővételből szokták kikalkulálni. Jelenleg ugye jegyelővétel sincs, pedig ilyenkor már régen árulni szokták a belépőket. Ráadásul ezt februárig, márciusig nem is lesz értelme elindítani, akkor viszont már nem lehet belevágni egy több milliárd forintos, nagy nemzetközi sztárokkal működő fesztivál szervezésének.

Az szerinte nem lehetetlen, hogy egy visszafogottabb költségvetésű buli összejöhet, de annak elkezdése is legkésőbb a tavasz első hónapja lehet, utána már nem szabad kockáztatni. Gerendai szerint a kisebb, nem a nemzetközi közönségnek szóló fesztiválok viszont jóval nagyobb eséllyel lehetnek már jövőre.

A nyugat európai nagy fesztiválok egyébként úgy indulnak neki 2021-nek, hogy meg lesznek tartva, de természetesen ők sem tudják, hogy ez valóban meg fog-e történni.

Gerendai Károllyal tavaly közöltünk egy nagy interjút:

Jó érzés, hogy nélkülem is minden működik – Interjú Gerendai Károllyal

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk