Hirdetés
Hirdetés

LEGO-figurából popsztárságig jut a party láma

Mi is írtunk arról, hogy nagy zenei projektbe kezd a LEGO, és a gyerekek meg a gyerek lelkű felnőttek a kiterjesztett valóság segítségével rendezhetnek videoklipeket. Na most életre kelt az egyik figura, egészen pontosan a party láma, és zenei karrierbe kezdett.

Hirdetés

Kicsit a Füsti Fecskéket idézi fel L.L.A.M.A. megjelenése, csak éppen ő kapásból Ne-Yo-val és Carmen Deleonnal közös dallal robban be a köztudatba. Mindenesetre ő az első olyan LEGO-figura, akinek lemezkiadói szerződése van, és egyébként DJ-producer is.

Nyilvánvalóan már a játékban is lehet erre a dalra is saját videót készíteni, természetesen a party lámával, a másik két közreműködőnek én a kalózt és a sellőt ajánlom.

Hogy a világ abba az irányba halad, hogy nemcsak a koncertek, de a sztárok is virtuálisak lesznek, az már nem újdonság, hiszen nem L.L.A.M.A. az első olyan előadó, aki a valóságban nem is létezik, elég csak a fentebb már említett Füsti Fecskékre vagy mondjuk az egykoron nagy sikerű Hupikék Törpikékre gondolni. Az viszont igaz, hogy a mesterséges intelligencia egyre nagyobb szerepet kap a zenében is, legyen szó arról, hogy ennek segítségével fedeznek fel új zenekarokat, vagy éppen régi zenekarok új dalai készülnek. A LEGO és a Universal Vidiyo nevű játéka viszont leginkább a gyerekek kreatív szórakoztatására szolgál, amiről itt írtunk bővebben.

Baromi szórakoztató a LEGO videokliprendezős játéka, ráadásul biztonságos is

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók