Hirdetés
Hirdetés

Legendás párosok a Barba Negrában

revesz-zavodi.png

Ahhoz, hogy valami igazán különleges jöhessen létre, sokszor arra van szükség, hogy két művész találkozzon, hogy alkotói energiájukat összehangolva születhessen meg az a valami, amit csak úgy hívunk, zenei varázslat. Január utolsó hétvégéjén a legendás zenész párosoké lesz a Barba Negra színpada, fellép Jamie Winchester & Hrutka Robi, és a Révész Sándor & Závodi János duó. Részletek a hajtás után. 

Most pénteken ragadd meg a pillanatot, és irány a Barba Negra, mert egy olyan ízig-vérig zenész páros érkezik a klub színpadára, akik már több mint húszéves zenei pályafutásuk során számtalan formációban közreműködtek, majd megszületett az It’s your life című dal, ami bombaként robbant be a köztudatba. Jamie Winchester – akivel nemrég interjút is készítettünk – közvetlensége és humora a páratlan zeneiséggel társítva, Hrutka Robival kiegészülve felejthetetlen koncertélményt ígér. Hangos, rockos és elcsendesülős, nosztalgikus pillanatok váltakozása, zenész és közönsége ritka találkozása teszi kihagyhatatlanná ezt az estét, ahol vendégként fellép még a Minimyst és a Káosz Központ is.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1033247613437706/

Január 28-án, szombaton egy másik legendás páros, a Révész-Závodi duó veszi át a stafétát a Barba Negra színpadán, hogy időutazásra hívja rajongóit. Egyenesen a hetvenes, nyolcavanas évekbe fog repíteni minket Révész Sándor különleges hangja és Závodi János egyedi gitárjátéka. Újra élőben hallhatjuk azokat a Piramis dalokat, amelyeket azóta is több generáció szeret, imád – Gyere közelebb, Emelj fel az égig, Szállj fel magasra – és bőven folytathatnánk még a sort.

A tavalyi telt házas koncertek után idén is pillanatok alatt fogytak el a jegyek, a Piramis évek 2017-ben is üstökösként száguld a zene naprendszerében. A hamisítatlan rock-sound nem marad el: 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/190896794653090/

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló