Hirdetés
Hirdetés

Lebegünk – Premieren Szalma Annamária új dala és videója

Szalma Annamáriát jelenleg a Maya ‘n’ Peti akusztikus duó és a Volvox zenekar tagjaként is lehet ismerni. Emellett dalszerzéssel is foglalkozik, és az idei évben szeretné összeállítani az új zenekarát a most készülő szóló dalokhoz. Első saját dalával egyébként július 22-én debütált a Petőfi Rádió Minek Nevezzelek című műsorában. Most újabb szerzeménye hallható itt a Lángolón.

„A dalnak a Lebegünk címet adtam, ami mind a dalszövegében, mind pedig a hangszerelésében kifejezi azt a légies, letisztult és modern stílust, amit képviselni szeretnék a zenében. Műfaját tekintve pop, jazzy-soul elemekkel kiegészítve. Zongorán írtam meg majd pedig Gerendás Danival hangszereltük meg, aki a dal producere.

Témájában a könnyed létezés játékos formáját fejtegetem. Egy dal a gondtalannak tűnő időszakról, amikor minden mindegy mert csak egyszerűen jó elveszni az élet élvezetében.
Két személyről szól, akik korábban szerették egymást, viszont az élet úgy hozta, hogy nem lehettek együtt. Amikor külön-külön visszaemlékeznek az együtt töltött időre, olyan érzés fogja el őket, mint „amikor kicsit szomjas vagy és még kell valamiből”. Nem tudják elfelejteni egymást, így évek múltán újra találkoznak. Egyfajta sorsszerűségnek élik meg az új találkozást és az együtt töltött alkalmakat játékosság és harmónia jellemzi.

A videóklip elkészült hozzá, Rohonczi Anita rendezésében. Egy kültéri videót látunk, amelyben egy „narrátor” és két szereplő van, akiken keresztül mutatjuk be az élet egyszerű, mégis derűs oldalát.”

A klip:

Dalszerző: Szalma Annamária
Szövegíró: Szalma Annamária
Hangszerelés: Gerendás Dani, Szalma Annamária
Zenei producer, hangmérnök, mix, master: Gerendás Dani
Rendező, operatőr: Rohonczi Anita
Producer: Muhari Krisztián Ákos
Gyártás: MZK Publishing
Smink, haj: Lencsés Dóra
Szereplők: Hajdu Virág, Kozák Örs, Szalma Annamária

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,601KedvelőTetszik
2,964KövetőKövetés
1,320FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók