Hirdetés

Le lehet mozogni koncert közben az elfogyasztott sört?

Folytatódik az emberkísérletünk a Szigeten. Mai adásunkban arra voltunk kíváncsiak, a közönség mennyit mozog egy buli alatt. Tegnap ugye azt a kérdést jártuk körbe, hogy a Bagossy Brothers Company dobosa, Bartis Szilárd és a Slow Village rappere, Glsch mennyit mozog egy koncerten. Spoiler: kifejezetten sokat. Spoiler 2: a közönség is. Hogy ezt pontosabban lássuk, arra kértük a fesztiválózókat, hogy egy percig adjanak bele apait-anyait, mi pedig egy Samsung Galaxy Watch 4 segítségével mértük, hány kalóriát tudnak elégetni ennyi idő alatt.

Az, hogy zenére könnyebb a testedzés, nem egy új dolog, hiszen ezt már a tudomány is többször igazolta, a különböző zenei streaming szolgáltatók pedig tele vannak olyan lejátszási listákkal, amelyeket sportoláshoz ajánlanak. Ezért nem túl meglepő, hogy a kedvenc előadó koncertje még több testmozgásra kényszeríti az embereket, legyen szó bológatásos sörözésről, jobbra-balra dőlöngésről, topogásról vagy egy órányi ugrálásról. A mai adásunkból az is kiderül, hogy a fekvőtámaszozás vagy a sörözgetés égeti jobban a kalóriát.

Egyébként egy korsó világos sör nagyjából 205 kalóriát tartalmaz, ha pedig azt vesszük, hogy egy perc alatt átlagosan 8-9 kalóriát égettek el a látogatók, akkor kiderül, hogy egyórás koncerten táncikálás alatt nagyjából két sörnyi kalóriát el lehet égetni, ha eléggé sokat ugrál az ember.

Holnapi adásunkban pedig a Ricsárdgír és a Fatal Error koncertteljesítményéről tudhattok meg többet.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,318KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk