Hirdetés
Hirdetés

Last Rizla szombaton a KVLT-ban

lastrizla.jpg

Holnap egy igazi minifesztiválnak is beillő koncertnek ad otthont a KVLT. A magyar stoner/doom/sludge-underground legérdekesebb zenekarai mellett az este főzenekara a görög Last Rizla lesz, akik nemrég megjelent Mount Machine című kislemezükkel érkeznek a Fényes Adolf utcába. Programajánló a hajtás után! 

Nem túl nehéz kitalálni a Last Rizla névből, hogy milyen zenét játszhat ez a görög zenekar, és ha a lelki szemeink előtt egy karvastagságú joint jelenik meg, akkor már egészen közel járunk az igazsághoz .Természetesen stoner/sludge a játék neve, amiben Rizláéknál ráadásul ott rejlik a punkos lendület is, nem is beszélve a bő kézzel adagolt pszichedelikus leállásokról, amelyek alatt ki lehet pihenni a széttorzított riffek, és a sludge-osan recsegős énekhang okozta fáradalmakat. 

A zenekar majdhogynem hazajár Magyarországra, hiszen két éven belül harmadjára játszanak itthon. Ezúttal a friss Mount Machine című kislemezüket mutatják be szombaton, a korábban Vörös Yukként ismert KVLT klubban, és a minifesztivállá terebélyesedett koncerten négy magyar zenekar is fellép az egyre terebélyesedő magyar stoner/sludge-undergroundból, mégpedig a LanternI, a Her Highness, a Vanta és a Worthless. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló