Hirdetés
Hirdetés

Bolhapiac, képregények és Lemmy – Los Angelesben és San Diegoban jártunk

Ahogy az már korábbi cikkeinkből és videóinkból is kiderült, az év elején nagy kalandba kezdtünk, és miután megnéztük Las Vegasban a világ legnagyobb technológiai vásárát, a popkultúrális felfedezőtúrát tettünk a környéken. 

Elértünk Los Angelesig

A legújabb részben elérkeztünk Los Angelesbe, ahol megnéztük milyen a környék legnagyobb bolhapiaca, ahova még az ország másik végéből is jönnek vásárlók és árusok, és ahol tényleg nagyon nehéz megnevezni olyan dolgot, amit ne lehetne kapni. És ahova érdemes a világ minden pénzét magunkkal vinni. Végre eljutottunk koncertre is, aminek a hánytatott sorsú körülményeiről már írtunk, most pedig mutatunk egy kis ízelítőt, milyen Hollywoodban egy metálbuli (nagyjából olyan, mint a Dürerben).

Koncert előtt az alapozást a Rainbow bárban indítottuk, ahol Lemmy tiszteletére egy külön szentélyt alakítottak ki, és ahol annyira átszellemültünk, hogy csak vágóképeket vettünk fel. Majd San Diegoba mentünk, ahol az évtized viharára készültek, a hatóságok homokzsákokkal, a szörfösök pedig a háborgó vízben szörfözéssel. Ellátogattunk a Top Gun című film kocsmájába, ami azóta is pontosan úgy néz ki, mint a filmben. És egy képregényboltba, az egyetlen helyre, ahol még kötelező volt maszkot viselni, de lehet, hogy csak amiatt, hogy a vásárlók ne csorgathassák a nyálukat az ezer dolláros képregényekre. 

Honnan indultunk?

A CES-en addig tobzódtunk az olyan új, izgalmas, és nem biztos, hogy a jövő minden próbáját kiálló termékekben, hogy két videónyit is összegyűjtöttünk belőle. Ha érdekelnek olyan újítások, mint a lépésgyorsító, a kínai tolmácsgép vagy éppen a világ legokosabb férfi maszturbátora, akkor ne hagyd ki a Jövő zenéje különkiadásait. 

Las Vegas, ahol hónapokig koncerteznek a sztárok

Ezek után szétnéztünk egy kicsit Las Vegasban is, ami több arcát is megmutatta, egyrészt a földi pokol, másrészt a teljes szürrealitás, ahol egy kamu élelmiszerbolt művészeti installáció, a neonfényeknek is van múzeuma, és ha unod a játékgépeket, egy egész napot el lehet tölteni flipperezéssel is. 

Koporsó, western és U2

Aztán elindultunk a Death Valley-n keresztül ami önmagában is lenyűgöző, de útközben megálltunk a világ leghíresebb és legfurcsább koporsó készítőjénél, ahonnan Jeff Hanneman bútorokat rendelt annó, megnéztük, hol készült a U2 ikonikus fotója a Joshua Tree lemez borítójához, ahol azóta egy kis szentély épült, és ellátogattunk oda, ahol a minden valamire való wesetrnfilmet forgatták. 

Hamarosan itt a sztárvendéges részünk

Ne maradj le a következő, befejező részről sem, amiben lesz egy virtuális sztárvendégünk, mondhatni lelki vezetőnk, és az ő ajánlására esszük végig azokat a helyeket, ahova a legmenőbb rapperek vagy éppen az amerikai elnök jár.

(x) A videók elkészítésében a Samsung eszközei voltak a segítségünkre.

Advertisement
38,934KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,670FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló