Hirdetés
Hirdetés

Lángoló Kanye West, Marilyn Manson, DaBaby, Kim Kardashian, gigantikus playback show

A legfontosabb dolog, amiért most megint írunk Kanye Westről, az ez:

Hirdetés

Igen, szó szerint megvalósult a Lángoló Kanye West. Tegnap ugyanis, mint azt már minden Lángoló-olvasó tudja, megtartották Chicagóban a harmadik lemezmegmutatót, és a show egy pontján West felgyújtotta magát. Aztán persze eloltották, nem égett hamuvá, bármennyire szeretné azt néhány olvasónk.

De volt más is! A rendkívül látványos playback show-n megjelent ugyanis Marilyn Manson is, aki ott ácsorgott, ücsörgött Kanye West és sleppje mellett, a stadionban felépített ház verandáján. Valamint DaBaby (korábbi nevén Baby Jesus) is ott volt, akinek egy szövegelése is rákerült az új Kanye West-lemez egyik dalára, kidobva onnan Jay-Z sorait. Ezzel aztán West mindenkit jól megtrollkodott, ugyanis sem DaBaby, sem Manson nem tartozik most azon zenészek közé, akikkel szívesen mutatkozik bárki. Előbbinek nemrég volt egy erősen homofób kirohanása a színpadon, ami miatt mindenki kihátrált mögüle, fel sem tud lépni, utóbbit pedig egy csomó nő feljelentette nemi erőszak miatt. Manson egyébként a balhéi óta most mutatkozott először nyilvánosan. Mondjuk néha unta magát:

Az este slusszpoénja Kim Kardashian megjelenése volt, aki menyasszonyi ruhában járult a vigyorgó Kanye West elé, jól összezavarva most mindenkit, ugyanis elvileg nemrég elváltak egymástól.

És hogy milyen látványos volt a gigantikus playback show? Ilyen:

Ja, lemez még mindig nincs.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók