Hirdetés

Lángol a Fishing #7 – Bemutatkozik az Orchards (A zenekar lemondta a fellépését)

orchards.jpg

Folytatódik hat hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekart, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon. Ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni lépten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban még három héten át kaptok egy-egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Hetedikként most jöjjön a Orchards, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani. FRISSÍTÉS: A zenekar lemondta a fellépését!

langolofishing.jpg

Az angliai Brightonból származó Orchards annyira friss zenekar, hogy még nagylemezük sincs. Van viszont négy daluk, mindhez egy-egy videóval, ezeket alább szépen meg is lehet hallgatni. Az eddig róluk készül cikket a math rockot emlegetik velük kapcsolatban, van is benne valami, de nekünk például a Red Hot Chili Peppers is az eszünkbe jutott. Nemrég egy premierrel foglalkozott velük a Noisey is, ahol nagyon aranyosan elárulták, hogy jönnek Magyarországra koncertezni. Igen, a Fishing On Orfűre.

A Fishing szervezői így indokolták a meghívásukat:

Ők is az általunk kedvelt Big Scary Monsters kiadónál vannak, nekünk pedig egyből megtetszett ez az undergrounból építkező okos, csajos popzene. Szerintünk szép karriert futhatnak be, érdemes még most elcsípni őket!

Mikor lépnek fel?

A zenekar lemondta a fellépését!

Ilyen zenét játszanak:

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló