Hirdetés

Lángol a Fishing #5 – Bemutatkozik a ZPZ

zpz.jpg

Folytatódik négy hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekar, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon. Ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni lépten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban még hat héten át kaptok egy-egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Negyediknek most jöjjön a ZPZ, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani.

Köcsögmetál. Ennél többet talán nem is kellene írni róluk. Ez ugyanis a ZPZ (Zöld Pinkód Zöld) zenekar saját magára értett műfaji meghatározása. Olyat is írtak magukról, hogy a zenélésük eredménye zúzás, nyál, dinamika, láblógatás, agresszió, romantika, citrom, tejszínhab, ugrálás, fetrengés, utálat, puszi, érvelés, bunkóság, szeretet, provokáció. Mindez együtt adja ki a köcsögmetált. Innen lehet letölteni a lemezüket.

Ezért hívták meg őket a Fishing szervezői:

Nem nagyon veszik komolyan magukat, viccesek és még jól is játszanak. Ráadásul a fesztivál eddigi legszívhez szólóbb jelentkező levelét kaptuk tőlük anno, ami ezzel a mondattal zárult: “A zenekar a fellépési lehetőségeket nagy örömmel ragadja meg, jelszavuk: “Nem fogunk csalódást okozni a k…a anyátokat!”

Mikor lépnek fel?

Fishing On Orfű szombati napján, június 23-án, A PMFC Színpadon.

Ilyen volt a tavalyi fellépésük:

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
873FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló