Hirdetés
Hirdetés

Lana Del Rey édesapja belevág a zenélésbe

A nepo-baby mint kifejezés talán ismerős lehet, azokra a gyerekekre használják, akiknek a szülei híresek, ezért fogalmazzunk úgy, nekik sem kellett túlságosan sok mindent tenni azért, hogy híresek legyenek. Általában van egyfajta negatív kontextus körülötte, merthogy sokan úgy gondolják, hogy ezek a gyerekek híres szülők nélkül senkit sem érdekelnének, és sokak szerint a teljesítményük sem olyan, ami miatt megérdemelnék az ismertséget. Ide sorolják például Rumer Willis, Bruce Willis és Demi Moore lányának színészkarrierjét, vagy Scott Eastwood, Clint Eastwood fiának karrierjét, de a zenében, modellkedésben, vagy csak úgy egyszerűen a celebhírekben is lehet találni olyan neveket, akik tényleg csak azért érdekesek valamennyire, mert mondjuk David és Victoria Beckham gyerekei. Na de most jön egy új kifejezés, a nepo-dad, és rögtön be is mutatnánk Rob Grantet, aki 69 évesen úgy gondolta, itt az idő, hogy kiadjon a lemezt.

Grent korábban reklámszövegeket írt, volt egy étterme, egy hajóépítő cége, bútorboltja, és domain nevekre csapott le, amiket aztán később eladott. Most azonban úgy gondolta, karriert vált, és zenész lesz. A debütáló lemeze a Lost at Sea 14 zongorán előadott dalt tartalmaz, többsége instrumentális. Eddig még borítékolható lehetne a sikertelenség, de eláruljuk, hogy néhány dalnál megkérte a lányát, hogy énekljen valamit. Rob Grant lánya Elizabeth Grant, akit a világ Lana del Rey néven ismer, és innentől valószínűsíthető, hogy sokakhoz eljut majd a kollaboráció, és az egész dologba kerül egy cuki apa-lánya csavar.

Most érett be

A People magazinnak mesélt arról, hogy eddig nem voltak saját dalai, leszámítva néhány country-dalt, amelyet unokatestvérével vett fel 25 évvel ezelőtt. Kiemelnénk a méltán ismeretlen „Big Bubba” című komikus dalt, amely a „Hubba bubba, big bubba” szöveggel próbált tarolni, igaz vannak a zenetörténelemben hasonló mélységű gondolatok, amelyek végül sikert arattak. Aztán végignézte, hogyan indul be majd teljesedik ki lánya karriere, ő pedig kedvet kapott, aztán egy nap írtak egy dalt a lányával. Mikor megtudta, hogy lánya stúdiózik, és van úgy, hogy elkésik, besurrant, és amíg a stáb tétlenül ücsörgött volna, az ő lemezén dolgoztak.

Nepo daddy

Mikor bejelentette az apuka az albumot, az internet azonnal ráragasztotta a nepo-daddy kifejezést, ő pedig kapva-kapott az alkalmon, és a régi szoksaihoz ragaszkodva, neki is állt megszerezni a nepo-daddy domaint. A dolog olyannyira bejött, hogy Kesha anyukája, Pebe Sebert énekes-dalszerző is felfigyelt rá, de arról nincsenek információk, hogy ő nepo-anyukakáént szeretne-e a érvényesülni. Ahogy megjelentek az első dalok, napi többszázezer streamet ért el, ami nem csoda, hiszen jó marketingérzékkel először a lányával közös dalokat adta ki. Nem állítja, hogy nagyszabású tervei vannak, egyszerűen csak hálás azért, mert zenélhet a lányával.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,590KedvelőTetszik
2,997KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók