Hirdetés

Lady Gaga énekli a himnuszt, de a Foo Fighters és Bruce Springsteen is fellép Joe Biden beiktatásán

Január 20-án iktatják be Joe Bident, aki onnantól kezdve négy évig lesz az Egyesül Államok elnöke. Ha demokrata elnökről van szó, akkor ezen az eseményen biztosan jelen van egy rakás popsztár, akik zenélnek is ilyenkor. Persze idén a járvány miatt nem lehet több százezres bulit tartani, de a könnyűzene így is jelen lesz a beiktatáson.

A himnuszt például Lady Gaga énekli majd, aki amúgy is aktív támogatója volt Biden kampányának, de az első hírrel jött az is, hogy Jennifer Lopez is fellép majd az elnököt támogatandó.

Borítékolható volt, hogy nem csak ez a két világsztár lesz ott, így meg is jöttek a következő nevek. Ezek alapján fellép majd a beiktatáson a Foo Fighters és Bruce Springsteen is. Utóbbit egyébként sokan republikánusnak hisznek, főleg a Born in the USA című dala miatt, de ez teljes félreértelmezés:

Bruce Springsteen slágerét több mint 30 éve értelmezik félre a politikusok

Aztán színpadra lép még John Legend, Justin Timberlake, Jon Bon Jovi és Demi Lovato is, de jelezte a beiktatáson való részvételét Eva Longoria és Kerry Washington, a buli műsorvezetője pedig Tom Hanks lesz.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
912FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk