Hirdetés
Hirdetés

Lady – Bemutatkozik a Naked Queen

A Naked Queen egy öttagú rockzenekar, zenéjük a kétezres évek brit indie és alternatív rock irányzatában gyökerezik. Hisznek a hangszeres zene létjogosultságában, annak hallhatatlanságában, valamint a koncertezés intézményében. A jelenlegi formáció 2021-ben állt össze, egy dobos csere után 2022-ben nyerte el végleges formáját. Az elmúlt nem egészen két évben a zenekar folyamatosan dolgozott egy nagyobb zenei anyag elkészítésén, melyből hamarosan három dalt mutatnak be egy EP formájában.

Hirdetés

A most hallgatható Lady című szám a zenekar első megjelenése. Szövegileg egy olyan helyre kalauzolja el a hallgatóját, ahol mindenki járt már: egy bárban késő este, mikor a következő pohár italon túl várhatóan semmi nem történik, megjelenik a nagybetűs lány.

A kislemez munkálataiban a zenekart Lázár Domokos (Esti Kornél) segítette. A felvételek 2022 novemberében és decemberében készültek részben a pécsi Zaj Zaj Zaj stúdióban, valamint Budapesten.  A most látható animált szöveg videó Mészáros Angéla keze munkáját dicséri.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók