Hirdetés

Pszichedelikus kutyaszarral támad a Klub Trocadero első klipje

guerilla1.jpg

A Klub Trocadero egy olyan összművészeti projekt, ami egy rendhagyó koncepción – egy fejezetenként megjelenő könyvön – belül egyesít több alkotási területet. (Fotó: Somay Márk)

A történetet a koncepció kitalálója, Persely Tamás reklámszövegíró kelti életre a könyv illusztrátora, But Enikő, a LavaLava-ból ismert dj és zenei producer, Tollner Dávid, az operatőr, Szalai Márk, valamint Budai Balázs rendező közreműködésével.

Az ötlet egyediségét az adja, hogy a fejezetekben megismert karakterek mindegyikéhez az illusztráció mellett egy zenei stílusban hozzá illő dal, valamint alkalmanként videoklip is tartozik. Ezáltal a megjelenő epizódok végül a teljes könyv mellett egy konceptalbumot is kiadnak majd.

A videó megjelenése kapcsán a Klub Trocadero csapata gerillakampányt is csinált hétfőn, ahol színes kutyaszarral szórta tele a belvárost, hogy megmutassa, megérkezett Jupiter Hombár és dala, a Das Ist Eein Bomba. A könyvből eddig három fejezetet publikáltak, a most érkezett klip pedig az agresszor kutya, Jupiter Hombárnak a karakteréhez kötődik.

Ebben a négy lábon járó public enemy színes kutyakakikkal küldi tele a várost, amibe belelépve a település lakói megbabonázott technó zombikká változnak.

A dal maga 2015 őszén, Persely Tamás és Tollner Dávid (LavaLava) első zenei együttműködése eredményeként készült Puha Szabolcs hangmérnöki közreműködésével. Ezt követően a csapat 2016. márciusában forgatta le három nap alatt több megragadó tatabányai helyszínen a klip anyagát. A videó Budai Balázs rendezői munkája, amit Szalai Márk operatőrrel, Tihanyi Csilla gyártásvezetővel, valamint Elliot Parker stlylisttal hoztak létre.

A Trocadero pszichedelikus sztorijának középpontjában egyébként egy introvertált kis srác, Robika áll, aki zárkózottsága ellenére nagyon szeretne részt venni egy nagyvilági buliban. Ezért egy estén meglátogatja őt Szociális Bagoly, aki arra teremtődött, hogy segítsen az embereknek beilleszkedésben. A könyv fejezeteiben ennek a két szereplőnek az utazását követhetjük végig a valóság és képzelet határán egyensúlyozva, mialatt újabb és újabb tagját ismerhetjük meg a Klubnak.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló