Hirdetés
Hirdetés

Különleges Random Trip-koncert szombaton a Müpában

randomtrip_mupa_2.jpg

A Random Trip páratlan jelenség a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legjobbjai lépnek fel és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.

Az estéről estére változó felállású zenésztársaság egymásra improvizálva alkotja meg a dalokat, így minden koncert egyedi és megismételhetetlen. 2017 meghatározó év volt a Random Trip lassan évtizedes történetében, mivel idén májusban Zenehíd címmel megjelent első lemezük. A 74 perces albumon ötven közreműködő hallható.

Ennyien azért nem lesznek ott, de sokan fellépnek december 9-én a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. Aki viszont biztosan igen, az Dés László, Závada Péter és Zoohacker mellett néhány külföldi zenész. Például D’Tale, a brit SIGMA Live énekese és a Parov Stelar Band egykori énekesnője, Lylit vagyis Eva Klampfer. És persze Delov Jávor dobos, DJ Q-Cee, Bata István basszusgitáros, Szebényi Dániel billentyűs. A kihívás ezúttal is adott lesz, mivel a hangversenyterem sem éppen a legmegszokottabb közeg a Random Trip közönségének. Delov Jávor dobos erről azt mondta, „természetesen kicsit rémisztő, hiszen sosem improvizáltunk még ekkora hangversenyteremben. Mindig elfog a félsz, ha székeket látok egy helyszínen, de éppen ezért lesz különlegesen izgalmas, mert ezúttal biztos, hogy másképp utaztatjuk a közönséget, és utazunk mi magunk is velük.”

december 9. – MR Akusztik a Müpából – Random Trip Müpa Special

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/291353308030422/

Közreműködik:

DTale (SIGMA Live, UK) – ének

Lylit (ex-Parov Stelar Band, A) – ének

Dés László – szaxofon

Závada Péter (Akkezdet Phiai) – rap, slam

Zoohacker – doromb, tilinko, futujara, billentyűk, elektronika

Szebényi Dániel (Freddie) – billentyűk

Bata István (Sena) – basszusgitár

DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox

Delov Jávor – dob

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló