Hirdetés
Hirdetés

Különleges gifklip a Kolintól

kolin_1.jpg

A Kolin nyáron jelentette meg új számait, amelyek közül a U&I-hoz egy egyedi gif összeállítás is készült. A szám a Lángolón debütált annak idején, és egy furcsa párról szól: két jóbarát női ruhában indul bankot rabolni.

Linczényi Márkó frontember mondja a dalról:

Marci nevű barátommal való kapcsolatom ihlette a számot. Nem csak azért, mert alapvetően női rucit hord ő is és én is, hanem azért, mert a mi barátságunk nemek és konvenciók fölött áll. Ráadásul többször is volt már a zenekar dobosa fotókon és klipekben, amikor épp nem volt igazi dobos. Most van igazi, Komáromi “Kipi” Kristóf személyében, akivel épp új, rockzenekari hangzású számokat rögzítünk. Ezen mondjuk a Marci eléggé megsértődött, de hát a Kolin sértődött exdobosaival Dunát lehetne rekeszteni.

Linczényi szerint a U&I gif kollekció a netes népművészet hatására született, és csak azért nincsenek benne cicák, mert úgy még drágább lett volna. A Nescafé az EFOTT-on forgatott, 2500 szereplős táncolós közösségi klipjéhez választotta a Kolin dalát, és forgatott videókat a zenekarral is. Ezekből készültek a gifek, amelyek összessége alkotja a zenekar hivatalos videóklipjét.

Ennél a számnál a videóklipnél rövidebb, szórakoztatóbb és könnyebben értelmezhető formátumot szerettünk volna használni. Ráadásul itt lehetőség volt arra, hogy azok jellemző mozdulataival a kedvenc szerepeimbe bújjak: gengszter, matróz, és szuperhős, amely utóbbi később csicska-Batmanné, vagyis Batman eltitkolt, magatartás zavaros, és persze meleg uncsitesójává metamorfolizálódott.

Mondta Linczényi, a klipért pedig ide kell kattintani, mert beágyazni jó nehéz lenne.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló