Hirdetés

Közös Titkok – Itt egy új Fekete Város-EP

fvkt_hd_ok.jpg

Hirdetés

Nem sokkal bemutatkozó lemeze után máris EP-t ad ki Kálocz Tamás zenekara, a Fekete Város. Az illusztris zenészeket (Lovasi András, Pálinkás Tamás, Odett, Nagy Dávid, Sárközi Zoltán Papa, Kubányi Bálint) felvonultató debütálás idén jelent meg Térkép Sehova címmel, színpadon pedig az orfűi fesztiválon debütált, szép sikerrel, ahogy ezt a napokban itt a Lángolón is meg lehetett nézni.

A Közös Titkok számai egy letisztultabb, érettebb zenekart mutatnak. Az EP-re három új dal valamint egy szimfonikus átirat került, amelyet Erős Márton, a Kiscsillag basszusgitárosa készített, aki már a Supernemnek és a 30Y-nak is komponált nagyzenekari átiratokat. A kiadvány a YouTube-ra kerül fel először, nemsokára pedig az összes ismertebb zenei platformon is elérhető lesz.

December 18-án, pénteken egyébként csendes koncertet ad a Fekete Város Pécsett, a Nappaliban; Kálocz és Pálinkás akusztikus gitárokon adják majd elő a Közös Titkok és a Térkép Sehova legfontosabb dalait, de Pálinkás saját szerzeményekkel is készül. Az estet egy harmadik barát, a Kipu frontembere, Fekete Gyula indítja majd. A koncerten becsületkassza működik majd, a bevételt a Dóri háznak ajánlja fel a zenekar.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
805FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló