Hirdetés

Közel egymillió forintba kerül a Louis Vuitton világítós hangszórója

2890 dollárba, azaz nagyjából 900 ezer forintba kerül a Louis Vuitton technológiai újítása. Igen, ez az a Louis Vuitton, ami alapvetően méregdrága luxustáskákat és kiegészítőket árul, csak most nyitottak egy kicsit a technológia világa felé is.

A hangszóró, ami az elképzeléseik szerint elegáns nappalik központi darabja lehet, és ami megkérdőjelez mindent, amit eddig egy bluetooth hangszóróról elképzelt az ember, már előrendelhető, de majd csak július végétől lehet vele vagánykodni az ismerősök előtt.

Első ránézésre pont úgy néz ki, mint ami szuperhősös filmekben elpusztítja az egész világot, ha a gonosz szereplő kezébe kerül.

A szerkezete üveg, rozsdamentes acél és bőr. A Louis Vuitton szimbólumai mellett 35 LED fényforrás is található benne. A cég szerint a hangszórót a hasonlóan UFO hatásokkal rendelkező Toupie táska ihlette – aki szeretné, azt is megveheti hasonló áron a hangszóró mellé. Ha valaki esetleg arra is kíváncsi, hogy hogyan szól, annak nehezebb dolga van, mert bár technológiailag nem lehet belekötni abba, hogy van benne három hüvelykes mélynyomó meg két 0,75 hüvelykes magassugárzó, három mikrofon a hanghívásokhoz, és hogy egy töltéssel 15 órát is bír, azért ez még nem biztos, hogy megmagyarázza a közel egymilliós árat.

Fotó: Louis Vuitton

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk