Hirdetés

Kovács Klo a hivatalos Tama előadók között

tama_press_release_kovacs_klo_a_hivatalos_tama_eloadok_kozott.jpg

A TAMA örömmel jelenti be a Dorothy zenekar dobosát, Kovács Klaudiát hivatalos előadói között. Az egyre népszerűbb női rocktrió tagjaként Klo jelenleg is a Karolina Tour-ra keresztelt koncertsorozatukon vesz részt, ahol már az új TAMA Superstar Hyper-Drive Duo szettjével látható a színpadokon. További információk a hajtás után! 

A három színváltozatban elérhető Superstar Hyper-Drive Duo a TAMA idei, nagyon izgalmas szériája, melynek kulcspontja a 14″x10” méretű pergő, ami a „Duo Snare“ elnevezést kapta. A pergődob nem csak a 10 inches mélysége miatt különleges, hanem azért is, mert állótam lábakat kapott. Mélyre lehet hangolni és a felszerelésen belül oda helyezni, ahol hagyományosan az állótom áll. Ennek köszönhetően mélyre hangolt pergőként, vagy leengedett sodronnyal egy 14-es állótomként is alkalmazható, változatos felhasználási lehetőségeivel minden dobost teljesen újszerű és kreatív zenei kifejezési lehetőségekhez hozzásegítve. 

Klo választása a nagyon mutatós Satin Silver Vertical Stripe színvariánsra esett. Ha élőben is megnéznétek a lánycsapatot, illetve a Hyper-Drive Duo szettet, látogassatok el a Dorothy zenekar valamelyik, soron következő koncertjére, vagy keressétek a szériát a jobb hangszerboltokban. 

További információk a Tama weboldalán és Facebookján, valamint a Dorothy weboldalán

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló