Hirdetés

Kosheennel erősít a Brains

A Kosheen énekesnőjével lép fel közösen május 2-án a Parkban a Brains. A hétvégén még lesz – május 3-án – Kultur Shock és – május 4-én – Boban Markovic Orkestar is Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén.

Pályájának újabb mérföldkövéhez érkezett a Brains zenekar: a Budapest Parkban megrendezésre kerülő nagykoncertjükre, május 2-án, valódi sztárvendéget hívtak Sian Evans személyében, aki “főállásban” a hazánkban kultikusnak számító brit elektro zenekar, a Kosheen énekesnője. 
A többszámos közös blokkban természetesen hallható lesz a Brains legfrissebb albumára készült közös daluk, a “We are one”.

Szókimondó, eklektikus, veszettül tempós és élettel teli balkáni metal-punk zenében gondolkodó, kozmopolita zenészkollektíva – ez a Kultur Shock. Tagjai balkáni országokból és az Egyesült Államok egymástól több száz kilométeres távolságra lévő nagyvárosaiból verbuválódtak összes Seattle-ben, ahol csak szinte órákra találják meg a nyugalmat, hiszen idejük nagy részében a világot járják; lassan tizenöt éves pályafutásuk során három kontinensen fordultak meg, csak az elmúlt pár évben több száz fellépésük volt, és minden alkalommal bizonyították, hogy a legjobb koncertzenekarok közé tartoznak.

Egy 30 éves múltra visszatekintő Boban Rakovic Orkestar arra vállalkozott, hogy meghódítja a világot. A dél-szerbiai Vladicin Hanban él az a 13 muzsikus, akiket 20 éve nem lehet megkerülni

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló