Hirdetés
Hirdetés

Kontroll Csoport 40 ráadás és Napidallal társulás

Engedve a közönség kérésének, még egy koncertet ad a magyar underground legendás zászlóshajója. A 40 éves Kontroll Csoport október 22-én vendégekkel és barátokkal karöltve lép fel az A38-on. A sajtóanyagban azt írják, hogy könnyen lehet, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a Kontroll Csoport koncertet ad.

A zenekaron kívül színpadra áll Müller Péter Sziámi néhány társszerző vendége, köztük Takáts Eszter, Menyhárt Jenő, Víg Mihály, Kiss Llászló, Másik János, valamint a Napidal játék mind a 366 dalát megzenésítő, első lemezén dolgozó Schwenk András, valamint a NAPIDALLAL TÁRSULÁS és az arra épülő, tévéműsorként decemberben induló Dalműhely állandó zenekara, az ATMO.

A Napidal Sziámival az elmúlt évek új kezdeményezése a magyar zenei életben. Az URH, a Kontroll Csoport, a Sziámi és a Müller Péter Sziámi AndFriends szerző-frontembere, a Sziget fesztivál szülőatyja egy (szökő)éven át minden nap közzétett egy-egy dalötletet (szöveget és szerkezeti instrukciókat) a YouTube csatornáján, és közös alkotásra szólította a társszerzőket. Mostanra közel háromszáz zeneszerző és együttes ezernél is több zenésítést produkált belőlük. Ismert és ismeretlen, fiatal és érettebb alkotók jelentkeztek egy vagy több dallal (Bérczesi Róbert például több mint 50-nel, és első közös lemezük is hamarosan elkészül).

Facebook-esemény: https://facebook.com/events/s/kontroll-csoport-40-elotte-nap/154358103536766/

Kontroll 40 interjúsorozatunkat itt lehet olvasni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,439KedvelőTetszik
2,927KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk