Hirdetés
Hirdetés

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

1,2 milliárd dollárból épít zenei tematikájú hotelt a Universal Music Group. A hasonló témájú hotelekkel szemben itt a zene nem csak annyiban jut szerephez, hogy különböző relikviákat gyűjtenek össze, vagy a szobák berendezését tervezik a zene köré. A Mississippi államban található, 2023-ra ígért szálloda középpontjában egy 12 ezer férőhelyes koncerthelyszín áll.

Hirdetés

A tervezők elmondása szerint a hotel az élő koncertek mellett virtuális valóságon és kiterjesztett valóságon alapuló élményeket, mesterséges intelligencia nyújtotta szórakozást, és hologramokat is ígér. Összesen három hotelt terveznek, hasonló zenei koncepcióval, Biloxi után Atlantában, és Orlandoban.

A tervek szerint a hotel nagy koncerteknek adna helyet, és az is jól látszik, hogy akár a szoba erkélyéről is lehet élvezni a bulikat, ha valaki a kényelmet választaná a tánc/pogó/stb. helyett. Az is kiderült, hogy nem csak szimpla hotelként tekintetének az épületre, hanem egyfajta inkubátorházként venne részt a zenei életben, ami tulajdonképpen kreatív szakemberek, zenei technikusok, és startupok találkozóhelye lehetne, speciálisan az ő igényeikre szabott programokkal és beszélgetésekkel. Szeretnének jobban támogatni a helyi zenei élet szereplőit, a tervek szerint egészen iskolás kortól lennének különféle programok, amik ezt a célt szolgálnák.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók