Hirdetés

Koncertjegyek napi környezettudatosságért – Nyerj a REbottal!

Koncertjegyek meg nem vásárolt PET palackos ásványvízért vagy egy textilzsákért, amit a párperces élettartamú nylonzacskó helyett viszel magaddal a boltba? Ha környezettudatos vagy a mindennapokban, most páros belépőket nyerhetsz a nemrég elindult REbot kihívásban!

Legyél te a nap legeredményesebb REbot-játékosa, és menj koncertre már másnap a Budapest Parkba! Október 15-ig minden kiemelt REbot-napon belépőt nyerhetsz az általad kiválasztott koncertre, ha te teljesíted a legtöbb kihívást egy nap alatt!

Mit kell tenned?

Végezz el a REbot segítségével egy nap alatt annyi fenntarthatósággal kapcsolatos feladatot, amennyit csak tudsz! Vásárolj környezettudatosan, igyál újratölthető kulacsból, gyűjts szemetet a lakóhelyed környékén! Küldj fotót ezekről, gyűjtsd a pontokat, és ha te végeztél az élen a nap végén, másnap páros belépővel mehetsz kedvenc zenekarod koncertjére!

Hogyan zajlik a játék?

A kiemelt napok eredményeit és a teljesített kihívásokat a REbot csapata minden reggel összesíti. Ha a nap folyamán te végezted el a legtöbb, egyébként másodpercek alatt teljesíthető fenntarthatósági feladatot, este már mehetsz is a koncertre páros belépővel. Érdemes játszani, hiszen a következő koncertekre lehet még jegyet nyerni: Bëlga, Irie Maffia, Honeybeast, Quimby Plusz-Mínusz, Tankcsapda, Punnany Massif.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,330KedvelőTetszik
2,907KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk