Hirdetés
Hirdetés

Kolin in studio – A dobfelvétel

A Kolin idén is a Legjobb Magyar Előadó kategória jelöltjei között van. Ráadásul az új lemezük anyagával is elkészültek. Most Linczényi Márk énekes-billentyűs kommentálja négy részben a stúdiózást itt a Lángoló Gitárokon:

Ezzel már ne is szenvedjünk, ezzel a Topi macis f…-sal!

A videón a lényeg az a Torrente formátumú férfi, aki vagy fekszik, vagy kólát iszik, vagy ordibál. Őt hívják producernek. És Sellyei Tamásnak. És ő mond meg mindent. Azt is, hogy "…akkor viszont b…., g…., … és a lábdobot is k…., mint az állat!". És azt is, hogy "már ne is szenvedjünk ezzel a topi macis f…-sal!". Ezen kívül olyat is mond az egy éve tartó lemezfelvételek befejeztével, miután minden kész, minden pénzt elköltöttünk, és megkevertük a számokat, hogy "most akkor van egy elfogadható minőségű demó felvételünk, amit szépen kidobunk, és kezdhetitek a profi munkát". És így is lett. Mindig kiválasztottuk a legerősebb elemét a számnak, és hozzáépítettük a többit, mígnem találtunk egy, az eredetinél is erősebb, és más hangulatú elemet a többi között. Így maradt az, és töröltünk minden mást. De én hiszek neki, hiába visít, vagy fáradt, vagy viszket a szeme, és szemránckrém kell, vagy túl sok volt a szemránckrém, és csíp a szeme, vagy éhes, vagy meleg van, vagy hideg. Még akkor is hiszek neki, amikor kétórás előadást tart arról, hogyan csempészte tinikorában a vörös uránt vonatokon Eldorádóba.

Az új lemez elkészült, az első single-t, a Mary Poppinst a nyáron mutattuk be, és most meg lehet szerezni, ha levelet küldötök a kolinmarko@gmail.com címre. A második single-t, a Pinocchiot ma este mutatjuk be a Gödörben.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló