Hirdetés

Kőkemény funk – Premieren Lombos úr excsaja

Lombos Márton ismét összehozta az Etilalakulatot, amihez olyan vendégzenészeket hívott, mint Mike Gotthard – Ocho Macho, Gyöngyösi Gabesz – hangszerész, és a Hooligans billentyűse és egy három fős vokálszekció (Hildebrand Dóri – Ruby Harlem, Szélig Éva – Budapest Voices és Csapó Vera.

Amikor a próbaterembe ment a csapat, hogy a demóból összerakják a dalt, az első percben megegyeztek abban, hogy olyasvalamit csinálnak, ami egyrészt kielégíti a banda tagjainak zenei igényét, másrészt visszamennek a 70-es évek végére, 80-as évek elejére és tolnak egy szemtelen kőkemény funk-ot fittyet hányva ezzel a 2021-es trendekre. Ennek felvételére felkeresték Cserny “Bogi” Kálmánt, aki az Origo Stúdióban kifejezetten ebből az időszakból való felszereléseket és mikrofonokat használ.

A felvétel során egyébként tényleg az említett időszakban érezte magát a csapat. Együtt játszották fel a dalt (amit Kocska Ádám képileg rögzített egy Black Magic-kel), és együtt hallgatták vissza a take-eket a hatalmas keverőpulton.

Az Excsajom története egyébként tök hétköznapi. Egy öntörvényű csajról, az ő fejlődéstörténetéről és a férfi esendőségéről szól.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk