Hirdetés
Hirdetés

Klopfer – Heaven

Friss hangzással és kitörő energiával debütál a DJ/producer, Klopfer, aki egész korán ráébredt, hogy inkább a DJ pult mögött találja a kiteljesedést. Első, saját trackje, a „Heaven” az aktuális dance és house stíluselemek tökéletes kombinációjával készült el, amivel bátran kijelenthetjük, hogy ismét egy kiemelkedő alkotás született a magyar vonatkozású, egyszerre klub- és rádióbarát elektronikus felvételek palettáján.

Egyre több olyan friss zenei elme üti fel a fejét, amire nagy szüksége van a hazánkban egyre nagyobb teret hódító EDM-irányzatok közönségének. Klopfer egész fiatalon már megtalálta azt a hangot, amitől kitűnik a többi feltörekvő közül, így mesélt debütálásának hátteréről:

„Elektronikus zenével középsuli alatt ismerkedtem meg közelebbről, amikor elkezdtünk rendszeresen szórakozóhelyekre járni. Hamar felismertem, hogy sokkal jobban érezném magam a DJ pult másik oldalán. Rövid idő alatt rá kellett jönnöm, hogy ha nagyobb sikereket szeretnék elérni a szakmában, akkor elengedhetetlen lesz a saját dalok készítése és megjelentetése is. A dj és producer kurzusok alkalmával, neves hazai mentorok támogatásával szereztem meg a szükséges tudást, melynek köszönhetően már heti rendszerességgel találkozhat velem a közönség.”

Klopfer bemutatkozó “Heaven”című szerzeménye nemcsak passzol a nyakunkon lógó nyári életérzéshez, de debütáló single szettjeihez hasonlóan tükrözi azt az egyediséget és szabadságot, melyben a klub centrikus ütemek mellett a könnyed és fülbemászó vokál betétek is meghatározóak.

Kommentek

[gs-fb-comments]

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk