Hirdetés
Hirdetés

Klipmegosztás (Voivod, Paul McCartney, Metallica, Helloween, M.O.D.)

A héten kalandozunk. Járunk egyet a Gondry-univerzumban és a gyerekkoromba is beugrunk. Lesz Voivod, Paul McCartney, Metallica és Helloween, de a hangsúly az M.O.D.-n van. Jó szórakozást!

Voivod – Polaroids

Én ugyan az Eric Forrest által felénekelt lemezeket szeretem, de itt a videók miatt emlékezem meg a csapatokról. Szóval ez a dal nem olyan lenyűgöző, mint a videó, ami egy képi orgia. Inkább sok időbe, mint pénzbe került. Nyilván a vizuális agytröszt Away keze is benne van. Bravó!

Paul McCartney – Dance Tonight

Mondtam, hogy a Michel Gondry-klipek mostantól főszereplők lesznek, de mit tegyek, ha ő az, aki futószalagon szállítja a jobbnál jobb videókat. Egyszerűen zseni. Erről most ismét mindenki megbizonyosodhat:

Metallica – One

Egy igazi alapmű. A Metallica első videója. Illetve klipnek csak nagy jóindulattal nevezhető, de végül is…

Helloween – Mr. Ego

Régen egyenesen szerelmes voltam ebbe a lemezbe, sőt a mai napig ezt szeretem a legjobban a német heavymetálosoktól, ami nem véletlen, bár tudom, hogy a Keeper, meg minden. Mégis. Ez a klip meg az akkori, még nézhető, Headbangers Ballban ment folyton és fel is vettem. Szóval nosztalgia a javából.

M.O.D. – Devolution

Annak idején egy nálam idősebb arc mondta egy pilisvörösvári diszkóban, miközben a pultoscsajokat stírölte, hogy aki nem ismeri az M.O.D.-t, az egy szar alak. Mást most nem mondanék:

Advertisement
39,011KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,320FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló