Hirdetés

Klipmegosztás (Sonic Syndicate, The Black Lips, Papa Roach, Doro, Tesla, The View, Cannibal Corpse)

Csak nyugalom. Ez a hét is tartogatott pár vidám pillanatot nekem, de amit csak lehetett, megmutatok. Ilyen a Sonic Syndicate és a The Black Lips duó, amit kiegészítenék most egy kis Papa Roach-csal, de csak azért, hogy utána a Doro Herzblutja már senkinek ne legyen megterhelő. Utána egy könnyű kis Tesla és The View, amit majd mindenki visszasír, mert végül jön a Cannibal Corpse.

Sonic Syndicate – Powershift

A svéd csapat szarrá van küldve, úgy is mondhatnám, hogy le van erőltetve a torkunkon, ami picit idegesítő, de lehet, hogy van, aki ezt szereti. Mindenesetre hatalmas aránytévesztés ez a Sonic Syndicate-videó, ami annyira óccsó (az átlag Nuclear Blast kliphez képest) és amatőr, hogy csak pislogok.

The Black Lips – Short Fuse

Most kicsit lemegyek az atlantai garázsomba, hogy mókoljak nektek egy ilyen animált videót, ami ráadásul a csapat háza táján készült, ugyanis – fogadok te sem tudtad – a rendező legnagyobb támasza Joe Bradley volt, aki amúgy a dobos. Engem azonnal meghódítottak az egyszerűség ilyetén megnyilvánulásával, ami nem lett ciki, hanem…hát…csak aranyos.

Papa Roach – Lifeline

Amennyiben kirúgtak a gyárból, ahol dolgoztál, akkor ez a kis önmarcangolós, de szépen, profin elkészített videó neked készült. Nyilván van ennek a klipnek egy általános érvényű mondanivalója is, ami talán a „ne lázadjá má megin” körön belül helyezkedik el, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy jól dekódoltam az infókat. Ami pedig a videót illeti az a szokásos zenekaros és sztorizós egyveleg sok-sok érzelemmel.

Doro – Herzblut

Na, nehogymá ne adjak le egy ilyen Doro-klipet, ami az érzelmek viszontagságos világának az egyik tipikusnak mondható szegletét tárja elénk, ami jó, mert így majd nem kell nekünk kitapasztalni. Az énekesnő nagyon nagyokat alkotott annak idején, de mára már csak haloványan pislákol az egykori tűz. A videó meg simán csak a legrosszabb keletnémet időket idézi. Köszönjük!

Tesla – Fallin’ Apart

Ezt a videót a zenekar alkotta, ami ahhoz képest nem egy vacak cucc, mondjuk a történettel egy kicsit elkéstek, mert ezt, így már valaki megcsinálta… A lényeg nem is ez, hanem ahogy ezek az arcok szerepelnek a videóban. Így kell. Ezt most főlek az ifjú metálosoknak mondom, hogy keménynek és tapasztaltnak tűnjek…

The View – Shock Horror

Most látom, hogy milyen rokkos lett így ez a heti válogatás, ezért elő is kaptam egy vidám kis trendi cuccot a The View képében, akik egy fasza kis dalt tettek le az asztalra, de a klip, meg egyenesen a heti kedvenceim közé került. A variációk egy témára versenyünk e heti nagy esélyesét látjátok.

+ 1, ami érted jött

Cannibal Corpse – Evisceration Plague

Anyám szólt, hogy a ház előtt nagydarab dühödt férfiak ágálnak, az egyikük meg gyomorból hörög. Vajon miért jöttek? Jó emberek? Ugye, nem akarnak semmi rosszat? Ez itt kedves barátaim a hét legnagyobb eresztése. Cannibal Corpse, de még milyen! Lefekvés előtt nem ajánlom!

Még több Popcorn

Két bónuszrészt kap az Eufória, az egyiket még idén

A zenében is nagyon erős sorozatnak már készül a második évada, de előtte még kapunk valamit.

Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát egész olcsón meg lehet venni.

Digitálisan felújították és tévében közvetítik a legendás 6:3-as magyar-angol meccset

Onnan indultak, hogy volt egy tévé képernyőjéről kamerával felvett fekete-fehér felvételük.

Kommentek

35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Aranyéletes dalához forgatott videót a SONYA Terézvárosban

A Hunyadi téri vásárcsarnok évtizedek óta lakatlan fejépületében zajlott a munka.

Nem olcsó, de nagyon erős az új Huawei Mate-széria

Bemutatkozott az új EMUI kezelőfelület, és egy rakás kiegészítő is érkezett.

Жълтото Момиче – Premier a Meszencsinkából is ismerős Biljarszki Emiltől

Ambient hangzású dal debütál a Lángolón, klippel együtt.

Budapesttől is elbúcsúzik Ozzy Osbourne

Az eredeti turnéban nem volt benne Budapest, a most lefoglalt dátumokban már igen.

Tiktokos hülyeség miatt került vissza a Fleetwood Mac a slágerlistákra

Egy veszélyes kihívás miatt éli újabb fénykorát a zenekar. A gördeszkázás közbeni áfonyalé szürcsölgetésbe a zenekar is beszállt.