Hirdetés

Klipmegosztás (Monkey Bee, Franz Ferdinand, Hammerfall, Zagar, Trivium)

Karate a Gorillaz atyjától, Franz Ferdinand lődörög az utcán, a Hammerfall újra lesújt, ki ne hagyjam az új Zagar-klipet, végül elmerenghetünk a fiatalok erején a Trivium segítségével. Ennyi és nem több a hétre az ajánlatom. (Alul lehet szavazni!)

Monkey Bee – Monkey: Journey To The West

Jamie Hewlett újra hallatott magáról! Ezúttal is egy jól sikerült vizuális orgiát állított elő és ismét Damon Albarnnal kollaborált egy lemez idejére. Monkey: Journey To The West lesz a címe és ez itt tulajdonképpen a bevezető videó, amit nézve senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy ugyanaz a muki alkotta meg ezt is, mint aki a Gorillaz atyja volt. Vizuálisan mindenesetre nagyon nagy a hangulati átfedés, még ha kultúrát is váltott. Reméljük a lemez is lesz olyan jó!

Franz Ferdinand – Ulysses

Ferkóék is újra ideértek és hallatnak magukról, legalábbis azt kell mondjuk, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megtartsák a mainstream hullámain betöltött helyüket. Megvallom, nekem ez az új dal még nem ad okot örömre, de ígérem, hogy minél előbb nekilátok és meghallgatom az egész lemezt, hogy jobban tudjam a választ. Ami pedig a videót illeti, sikerült egy mindenkinek kedves valamit összetapicskolni. Nagyon semmilyen, de pont ezért (is) szerethető. Amit ad, azt jól adja, nagyon megy a zene hangulatához. Persze nem egy Gondry…

Hammerfall – Any Means Necessary

A svédországi pengecsattogtató metálelit legújabb gyöngyszemével kedveskednék nektek, ami egy kis csemege is egyben, ugyanis Szerbiában készült és eléggé jók lettek a hátterek. Mondjuk egy death metal csapat mögött jobban ülnének ezek a pokoli képsorok, de elnézzük. Nagyon jók a grafikák és minőségi munka, még ha kissé egysíkú is.

Zagar – Escape From The Earth

Van új Zagar-klip is, ami nagyon jó. Rendkívül kreatív installációk vannak benne, a beszélő halfej meg a hét legnagyobb pillanata. Gratulálok a készítőknek!

Trivium – Throes Of Perdition

Aki kíváncsi pár korai Machine Head-riffre új köntösben, nagyon csini (trendi) rokkerénekes fiúk előadásában, az most figyeljen! Valamiért egekig magasztalt zenekar ez a Trivium, pedig semmi olyat nem tudnak, mint a többi hasonszőrű, hacsak nem vesszük előnynek a komoly kiadói támogatást. Mert az teljesen nyilvánvaló, hogy szarrá vannak tolva, valamint az anyagi lehetőségekről is sokat elárul a videó. Olyan profi, hogy hetedhét országra szól. Szóval, aki szereti tessen neki, aki meg nem az merengjen el, hogy mennyibe került…

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.