Hirdetés

Klipmegosztás (Krum, Slipknot, Thy Catafalque, Stratovarius, Placebo, Sanctification)

A sok újdonság miatt ezúttal is friss cuccokkal rukkolunk elő, ami jó azoknak, akik már unják a régieket, de rossz azoknak, akik inkább azokat szeretik. Én mindent szeretek, ezért nekem ez is jó és az is, de különösen az a jó, hogy lesz új Slipknot, meg Thy Catafalque. Persze ez nem minden, ami jó, mert lesz még Stratovarius, Placebo és végül egy hangulatos kis Sanctification. Mi mást mondhatnék még? Jó szórakozást!

Krum – S Blizalka v Raka

Kitekintő rovatunkban ezúttal Bulgária a cél. Illetve még az is cél, hogy lássuk, ott sem fenékig tejfel az élet. Jelenleg a legnagyobb popsztár a területen Krum, aki gyakorlatilag a már általunk is megszokott sémákat villogtatja, talán csak annyiban különbözik, hogy neki a standard háromnapos szakáll még hülyébben áll, mint az itteni kollégáknak. Az egyetlen különbség a dallam, ami igen jellegzetes balkáni motívumokat hordoz és ezért számunkra akár egzotikus is lehet. Ami pedig a videót illeti, hát, igen. Az is pont olyan, mint az összes vivás videó. Alul öltözött csajok rajonganak Krumért. Képileg sem egy hatalmas eresztés. Legnagyobb előnye a temperamentumos vágás és a sok és nagy nyalóka.

Slipknot – Sulfur

A Slipknot eddig szinte mindig jól megcsinált klipekkel hozakodott elő, így joggal várhattam el, hogy ezúttal is így tegyenek. Nem is kellett csalódnom, mert kiváló videó készült, még ha nem is strapálták túl magukat az ötletelésnél. Sebaj, pár kiválóan elhelyezett effekt és lassítás megteszi. És igen! Kiemelném, hogy a vízben készült képek közel művésziek. Biztosan nem sürgették a stábot, hogy csak kettőig érnek rá, aztán menniük kell.

Thy Catafalque – Molekuláris gépezetek

Thy Catafalque. Ugye, erről most mindenkinek Kátai Tamás jut eszébe. Nem is ok nélkül, hiszen ő a lelke és mozgatója, ez esetben a videoklip rendezője is. Meg kell dicsérnem Tamást, mert nem dimenzionálta túl a feladatot, simán csak felvett sok mindent és aztán összevágta, de úgy, hogy jól összepasszoljon a zenével. Ez tulajdonképpen egy kedvcsináló a friss lemezhez és annak pont tökéletes. Az internet korában talán nincs is értelme többet erőlködni, főleg, ha a tv-ben úgysem megy le. Kellemes perceket okozott a dal és a videó is. Taps!

Stratovarius – Deep Unknown

Az utóbbi időben inkább a botrányairól és civakodásairól elhíresült zenekar valamikor igen nagynak számított a saját műfaján belül, de egy időre úgy festett, hogy földbe állnak. Most azonban itt az első életjel, ami talán a Stratovarius új korszakának kezdetét is jelenti. Mindenesetre ők sem fognak gyökereset váltani, ez a videóból is kiderül, hiszen a szokásos zenekaros paneleket alkalmazzák. Még akkor is rettentő unalmas a dolog, hogy egy raklap effektel kínálták meg a képet. Sajnos ez csak részben menti. Eléggé közepes a végeredmény.

Placebo – For What It’s Worth

Régóta várunk új Placebo-nyagra és most itt az első kislemez az eljövendő lemezről. Azt már megszokhattuk, hogy a videók, amiket kihoznak nagyon érzékenyek és szépen elkészítettek. Nincs ez másként most sem. Különösen tetszenek a pillanatképek. Profi munka.

Sanctification – Storm

Svédországban úgy látszik mindenki rohadt frusztrált, de ki kell emelnem ezt a pár fiatalembert, mert jól láthatóan ők a legkeményebb esetek. Természetesen a zene ehhez illeszkedik, de az összhatásért megéri kockáztatni a purgatóriumot.

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.