Hirdetés

Klipmegosztás (Korpiklaani, Empire Of The Sun, Europe, Madder Mortem, Nyle, Bleeding Through, Bloodbath)

Lesz ma Korpiklaani, Empire Of The Sun, Europe, Madder Mortem, Nyle és Bleeding Through, de, mint ahogy azt már megszokhattátok a végére egy igazi vidámság-adag is odakerült. Jó szórakozást!

Korpiklaani – Vodka

Ez a legcikibb klip, amit mostanában láttam. Talán ennyire alapra nem kellene venni. Akkor legyen már egy zenekaros, de nem PC-s erdőben, hanem rendes erdőben. Mondjuk, egy üveg vodka után már lehet, mást mondanék.

Empire Of The Sun – Standing On the Shore

Az ausztáliai csapat nagyon erős vizuális koncepcióval rendelkezik, ami már eddig is megmutatkozott. Nyugodtan mondhatjuk, hogy üde színfolt a terepen minden videó, amit készítenek. Ez a darab egy kicsit extrémebbre sikeredett, de talán pont emiatt ezen a héten ez a legnagyobb kedvenc.

Europe – Last Look At Eden

Természetesen ennek a csilivili klipnek sincsen története, csak összejönnek oszt zenélnek. Mindenesetre a most divatos összes effektet felhasználták. Mutatós, de üres és még a dal jellegtelenségéről sem tereli el a gondolataimat.

Madder Mortem – Armour

A Madder Mortem nagy erénye az énekesnő, aki egy igazi különlegesség a mai gótos és egyebes palettán, viszont nem túl dekoratív. Mi indokolta akkor ezt a klipet mégis? Egy elkalandozott ecset? Fene tudja.

Nyle – Let The Beat Build

Valami különlegességet is szerettem volna, így került ide ez a kellemes dal. Bizony, itt minden élő. Nem csak a zene van real time-ban, hanem a videó is vágás nélkül került rögzítésre. Ugye nem kell mondanom, hogy ez mekkora meló. Aki nem tudja, az kérdezze meg Jancsó Miklóst.

Bleeding Through – Germany

Kedveljük a Bleeding Through-t!? Ezt a videót biztosan, mert kegyetlenül nyomasztó pedig semmi extra trükköt nem mutatnak be. Valahogy többre értékelem az ilyen próbálkozásokat. Ezekben a videókban nagyobb szerepe van az egyéni arcoknak és ez jó.

Bloodbath – Hades Rising

Végül arra lennék kíváncsi, hogy a következő videó felvételei alatt mennyit pusztultak a szereplők ezen a koncepción. Mert meg kell mondanom, hogy ez annyira Death Metal, hogy talán egy kicsit erőltetésnek tűnhet. Amúgy a vér mindig üt és elad bármit, ami kemény. Itt is az van, hogy bár nem történik semmi maradandó, mégis nézeti magát.

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.