Hirdetés

Klipmegosztás (Chickenfoot, Broken Records, Wax Stag, Linkin Park, Pestilence)

Mai klipválogatásunkban a frissek kerültek elő a múltidézés helyett, így szólunk a Chickenfootról, a Broken Recordsról, a Wax Stagről, a Linkin Parkról, illetve a Pestilenceről.

Chickenfoot – Oh Yeah

A Chickenfoot egy új szupergroup, amiben a Red Hot Chili Peppers dobosa együtt jammel a Van Halen egykori énekesével és basszerosával, meg Joe Satrianival. Nem szar felállás, azt meg kell hagyni. El is készült az első lemez, ami egyfajta örömzeneként is felfogható. Telis-tele unalmasabbnál unalmasabb dalokkal. A klip pedig elég vicces és szórakoztató. Legalább egy megtekintésre érdemes, mert már régről tudjuk, hogy az ilyen őrültködős videók mindig működnek.

Broken Records – Until The Earth Begins To Part

A Broken Record melankóliája pontosan ilyen videót érdemel. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen érthető itt minden mozzanat, de annyi biztos, hogy a szerelmese elvesztése eléggé felkavarta a mi kis emberünket, aki különös módon adja tudtunkra érzelmeit. A videó, amely technikailag a Tool egyes dolgaira hajaz, amúgy teljesen rendben van és kellően egyéni, mindazonáltal a zenével jól harmonizál.

Wax Stag – And How

Teljesen véletlenül leltem rá erre a vizuális gyöngyszemre, ami a hét legjobb videója. Az angliai indie pop csapat egy elképesztően pompás videót készített, ami nagyon jót tesz nekik, mert a zene önmagában nem túl erős. Persze ezen majd lehet vitatkozni. Mindenesetre a klip egyedi és szórakoztató.

Linkin Park – New Divide

A Linkin Park kicsit eltűnt, aminek sokan biztosan örültek, de most visszatértek, még ha csak egy filmzenedallal is. A Trasformers második részének adták egy elég tipikus dalukat.

Pestilence – Devouring Frenzy

Az újjáalakult Pestilence meglehetősen középszerű albummal rukkolt elő, amiről azért készült egy kedves klip. Miért kedves? Mert minden létező klisét sikerült beletenni, ami van egyáltalán. Mindazonáltal, aki megszállott és nem idegenkedik az unalomig ismételt dolgoktól, annak ajánlom.

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.

Magyarországon is elérhető lesz a black metálosok álomtelefonja

Az utóbbi idők egyik, ha nem a legizgalmasabb koncepciójával állt elő az LG.