Hirdetés
Hirdetés

Klipmegosztás (Pink, Motörhead, The Killers, Dimmu Borgir, Dir En Grey)

Pink giccsesen, a Motörhead coolan, a Killers elvontan, a Dimmu Borgir gonoszan, a Dir En Grey pedig olyan japánosan adja elő magát a heti klipválogatásunkban. Nézzétek:

Pink – So What

Ez a Pink nevű lány már a sokadik bőrt rántja le a gonosz, műmájjer világról, pedig ő is csak egy, a sok műanyag szereplő között. A videó viszont űberprofi. A multikiadó sok-sok zöldhasúval hálálja meg a kamu lázadó imázst, így keletkezik egy kellemesen vicces és jól átélhető klip, amiben természetesen Pink művésznő a központ, aki éppen megmutatni igyekszik a frankót. Magáról a videóról magyar aggyal nem lehet korrekt képet alkotni, mert a költségvetése száz Hooligans klip árával vetekszik (ha nem ezerrel).

Motörhead – Rock Out

Lemmy és a banda tudja, hogy mi kell, és bár a mester utoljára a Hawkwind idejében volt ahhoz elég fiatal, hogy ne csókolomozzam le, mégis köröket ver rám rokkerségben. Maga a klip egy gyöngyszem. A jó videó egyszerű és velős. Ez ilyen. Minden rajongó álma.

The Killers – Human

Itt az új Killers videó, ami egy kellemesen táncolós dalra készült és megmondom őszintén napok óta nem megy ki a fejemből. Ami meg a klipet illeti, meg kell állapítanom, hogy van egy határozott előnye, ha a csapat nevadai, mégpedig az, hogy nagyon könnyen, és gyorsan ki lehet hurcolkodni a sivatagba és tolni a rockot (esetükben inkább a popot). A videó nyilván tele van mondanivalóval, csak én nem fogom, hogy a fehér tigris a sivatagban motívum mit rejt…

Dimmu Borgir – The Chosen Legacy

Éppen az időgépen dolgozom. Nem akármilyen megfontolásból, ugyanis megfogadtam, hogy kimentem a Dimmu Borgir tagjait ebből a züllött pokolból és visszaküldöm őket a középkorba, ahol aztán a helyszínen tudják elemezni a problémákat a lakosokkal. Természetesen a videó fasza, bár szemmel látható, hogy ezúttal egy kicsit kevesebből akarták megúszni, mégis sikerült egy olyan stábot találni, akik nem hagyták magukat és még ha észrevehető is az utómunka a képen, összességében egy kerek egész klip készült sok gonoszsággal.

Dir En Grey – Dozing Green

Mai adásunk végén Japánba látogatunk, ahol megnézzük, hogy betegek-e az emberek. Igen. Ezt meg is mutatják egy ilyen kis szösszenet keretében. Itt minden van, ami a vizuálisan érett klipfogyasztót káromkodásra sarkall és a végén az énekes arc még sikít is, mint a fába szorult féreg. Természetesen itt sem a pénz a lényeg, hogy mennyiből, hanem az, hogy milyen okosan és kreatívan oldották meg. Tessék csak figyelni!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló