Hirdetés

Klipmegosztás (Eagles of Death Metal, Jonas Brothers, Skindred, Mafia, Krisiun)

Heti kínálatunkban megfér egymás mellett a karácsony, a pusztulás és a szerelem. Lesznek olyanok is, akik a világ tornyosuló problémáinak kívánnak egy kis figyelmet szentelni, és ne feledkezzünk meg a hétvégi találóskérdésről sem. Klipválogatásunk:

Eagles of Death Metal – Wanna be in LA

Kezdésnek egy nagyon bluescreenes, ugyanakkor nagyon szellemes könnyed darabbal inditanék, ami remélhetőleg többeknek tetszik majd, hamár a dal elmegy az ember mellett. Vidám, de nem harsány. Poénnak simán elmegy, de ennyi. Valószínüleg nem vették magukat túl komolyan. Tiszteletreméltó. Tavasszal pedig koncert Pesten.

Jonas Brothers – Lovebug

Viszont akik komolyan veszik, azok egyben – minő véletlen – a legszerelmesebbek is. Amerikában most ez a csúcs. Valahogy az én gyenge gyomrom nem veszi be ezt a harmatgyenge vackot, de majdnem 12 millió felhasználó nem tévedhet, mint tudjuk. Ez most a Blackstreet Boys, egyelőre itthon nem pusztítanak, így gondoltam most elmondhatom magamról, hogy én figyeltem fel erre a nyugatról fenyegető veszélyre. Ráadásul egy szóló is van benne, ami a refrén, de ikergitárral, és keringőznek rá.

Skindred – Trouble

Aztán evezzünk egy kicsit nyugodtabb vizekre és tekintsük meg az év nagy felfedezésének számító Skindred új videóját, amivel természetesen nem váltják meg a világot, de imidzsklipnek tökéletesen megteszi, hiszen itt mindenképpen a zene visz mindent. Nagyon nagy lemez, és nagyon nagy koncertbanda. Tessék szeretni!

Mafia – Gépnek pont jó

Aztán a nagy talány. Profi, szépen elkészített klip, emlékmentesen elmúló dal. Kik ők? Tudom, hogy sokakra igaz ez, de most a Mafia formációról van szó, akik a föld alól törnek ránk és olyan zenét nyomnak, ami nem ragad meg az emberben, viszont legalább készítettek egy megfelelő klipet hozzá. A Pixel Film amúgy az egyetlen itthon, ami folyamatosan tudja hozni a szintet, és lassan kreativitásban is kezdi kikupálni magát. Nagy tapsot a rendezőnek, hogy nem hagyta az énekest tanácstalanul ácsorogni a kép közepén!

Krisiun – Combustion Inferno

Végül egy szép gondolattal búcsúznék karácsonyra. Vagy inkább nem is mondok semmit. Beszéljen önmagáért ez a mű. Kellemes ünnepeket!

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló