Hirdetés
Hirdetés

Klasszikus Pokolgép a PeCsában

Pokolgep fotó nagy 2014.jpg

Mint ismeretes, minden tisztességes magyar háztartásban van bakelitlemez-gyűjtemény, melyben az alábbi klasszikusok tízből tizenegy alkalommal megtalálhatók: Pink Floyd – The Wall; KFT – Macska az úton; Záray-Vámosi – Álomvilág. Ugyanakkor egy hasonló kollekciónak mégis csak az első négy Pokolgép-album (valamelyike) a leginkább magától értetődő összetevője. Tudniillik, a mai 35-60-as korosztályból még az is a legnagyobb heavy metal alapvetésen szocializálódott, aki nem tud róla.

Már csak ezért is ért fel egy könnygázgránát hatásával a hír, miszerint a zenekar június 7-én a Pokolgép – eddigi valamennyi meghatározó tagjával egyetemben – a klasszikus felállásban is színpadra lép. A jelenlegi tagokon kívül ott lesz tehát Kalapács József, Nagyfi László, Pazdera György, Tarca László, valamint Paksi Endre, Rudán Joe és Jung Norbert is.

Attól azért talán nem kell tartani, hogy az 1984-es (más források szerint ’83-as) Ki Mit Tud felvételén látható notórius búvártappancs is előkerül. Ellenben Ördög testvér, a sánta kántor és a hatfejű sárkány felbukkanására mérget vehetünk.

Advertisement
37,706KedvelőTetszik
2,982KövetőKövetés
1,630FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló