Hirdetés

Kissy Sell Out a Merlinben

Ma este (január 23.) ismét egy húzónevet hoz el nektek a Kollektiva csapata. Ezúttal Kissy Sell Out, a neves londoni rádiós polihisztor látogat el egy táncoltatás erejéig a Merlinbe, a lányok számára ingyen, fiúknak büdzsébarát belépővel.

Kissy Sell Out abszolút a mai MySpace-kor gyermeke, napjaink egyik legfelkapottabb dj-je. Néhány évvel azután, hogy rongyosra hallgatta Felix Da Housecat albumait, a Miami Winter Conference-en már együtt játszhatott nagy kedvencével, házibulik helyett meg pl. Ibizán zenél végig egy egész szezont. Üstökösszerű felemelkedésében a remixei segítették. Sugababes – hogy csak a popper klienseket említsük.

Első saját zenéjét 2006-ban készítette. Az electro-rave banger Her (amit saját San City High labelén jelentetett meg) olyan új hangot ütött meg, hogy a trendérzékeny ízléssel rendelkező producerek egyből ráharaptak, csakúgy, mint a legjobb brit lemezboltok: amikor a londoni Rough Trade üzlet a Her-t választotta a hét kislemezének, napok alatt minden példány elkelt. 2007 óta dolgozik zenekara bemutatkozó albumán, amely ha minden jól megy, idén lát végre napvilágot. A Kissy Sell Outban (mert a zenekart is így hívják a változatosság kedvéért), Kissy Sell Out énekel, gitározik és gitárszintizik.

Addig is, amíg zenekar-frontemberi énjét kordában tartja, dj-ként pörög a világon körbe-körbe, mint egy lemez. 2008. novemberétől pedig hetente egyszer a BBC Radio One londoni stúdiójába szólítja kötelessége, ahol saját műsort vezet. A Kissy Klubban mindig a legújabb, legfrissebb, és elsősorban blogokról vadászott underground partizenéket mutatja be, teret engedve az olyan ambíciózus MySpace-kölyköknek, amilyen ő is volt pár éve.

Line-up:

Kollektiva Klub
2009. január 23., péntek
Merlin (1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.)
21h-05h

KISSY SELL OUT (BBC Radio One – UK)
Svindler (Monkey6)
Tmx – special s/mash-up set
Fullstereo vs. Popbitch

Vizuál: ISO (Oliver Arthur + Subidubi)

www.myspace.com/kissysellout
www.myspace.com/bionicsvindler
www.myspace.com/themonkeysix
www.myspace.com/kollektiva

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Fehér babák – Premieren a Folkfonics Cseh Tamás-feldolgozása

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalszerző páros nagyjából hasonló korban alkotta meg a Fehér babákat, mint amilyen idősek a Folkfonics zenekar alapítótagjai voltak a...

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?