Kísértés a Bíborhegyen – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Jessica Chastain kísértetkastélyban nyugtatná megviselt idegeit, Tom Hardy és Cillian Murphy német bombák elől menekül, Will Smith pedig szimplán önmaga elől.

Hirdetés

Bíborhegy (Crimson Peak – 2015 / horror/fantasy)

Egy gótikus horror tragédiasújtotta szereplője kevés nyerőbb húzással élhet, mint hogy hirtelen felindulásból egy elhagyatott kastélyba költözik. Így tesz a fiatal írónő, Lucille Sharpe is, aki nem kimondottan művelte rommá magát a King Diamond-életműből, így nem tudja, mi vár rá a Bíborhegyen. A kastély ugyanis önálló entitásként funkcionál, és nem mondható az írónő megveszekedett rajongójának. (HBO GO)

Dunkirk (2017 / háborús/történelmi)

1940 májusában az ereje teljében lévő német hadsereget legfeljebb a Monty Python-féle gyilkos vicc tudná megállítani, így magabiztosan nyomul a franciaországi Dunkerque felé. A 300 ezer szövetséges katona joggal érezheti stresszesnek magát, ugyanis a tengerbe fulladás semmivel sem vonzóbb alternatíva a német bombáknál. Az angol haditengerészet ezért extrém mentőakcióra készül.

Gemini Man (2019 /akciófilm)

A visszavonult bérgyilkosok általában nem várhatják önfeledten a nyugdíjat, előbb-utóbb ugyanis valaki mindig emlékezteti őket, hogy egykor padlizsánlila zakós drogbárókat kaptak puskavégre a kormány megrendelésére. Henry Brogan abban a skizofrén helyzetben találja magát, hogy mindezt fiatalabb énjétől kapja meg, ugyanis saját klónja az, aki leteríteni készül őt. (Netflix)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés