Hirdetés
Hirdetés

Kilépett a Sepulturából Eloy Casagrande dobos

Váratlanul kilépett a Sepulturából Eloy Casagrande dobos. A döntés a Sepultura többi tagját is meglephette, mert a közleményük szerint Casagrande pár nappal a most következő, Magyarországot is érintő búcsúturnéra való felkészülés indulása előtt pár nappal szólt nekik február elején. A Sepultura szerint egy másik projekt kedvéért a dobos mindent otthagyott, amihez a Sepulturában köze volt.

Hirdetés

Ezzel a lendülettel be is jelentették a turné dobosát a 21 éves Greyson Nekrutman személyében, akit egyrészt doboszseninek tartanak, másrészt a Suicidal Tendenciesbe játszik az utóbbi időben.

(Arról nem szól semmilyen közlemény, hogy akkor ő most kiszállt volna az ST-ből, de mivel a nekik is van már jó pár bejelentett dátumuk idénre, így biztosan lesznek ütközések. Ha kiszáll, akkor kérészéletű volt a Suicidal Tendenciesben töltött ideje, pedig elég nagy örömmel jelentették be érkezését tavaly áprilisban.)

Casagrande bizonyos másik projektje amúgy a pletykák szerint a Slipknot lesz, akik nemrég váltak meg, szintén váratlanul, Jay Weinberg dobostól, de erről egyelőre semmiféle megerősítés nem érkezett. Casagrande is csak sejtelmesen fogalmaz közleményében, amiben köszöntetet mond a Sepulturának, elmondja, hogy nagyon nehéz döntés volt, aminek külső szemlélő számára egyelőre nincs sok értelme, de sok minden jön a közeljövőben, meglátja mindenki hamarosan.

A Sepultura két nap múlva, március elsején kezdi meg búcsúturnéját Belo Horizontéban, abban a brazil városban, ahol 40 évvel ezelőtt megalapították a Cavalera testvérek. A turné november 17-én ér a budapesti Barba Negrába.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,935KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,670FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók