Hirdetés

Kialakult a POLICE Rebel Yell Zenei Tehetségkutató döntős mezőnye

zsuri.png

Lezárult a Police Fragrances Rebel Yell tehetségkutatójának első szakasza, azaz a rajongói szavazatok alapján összeállt az a TOP 30-as mezőny, amiből a szakmai zsűri választja majd ki az egymilliós fődíjat megnyerő zenekart. Ezzel párhuzamosan továbbra is tart a közönségszavazás, amely a rajongók számára is rengeteg nyereményt tartogat. 

 A TOP 30-ba jutott zenekarok alfabetikus sorrendben: Catchy Workshop, Darjeeling, Dindes d’Espace, Doctor Doctor, Dreamgrave, Emma Undressed, eternal bork, Fák Alatt Zenekar, Fangler’s, Five More Minutes, Harap, Harrisons, Jackie’s Gun, Kísérleti Stádium, Kovács Tamás Band, Madison Paradox, Marmunks, No Last Page, NoGenre, OHM MAID, Rage in Peace, Redplot 17, Rekamié, SäyHëy!, SheepSkin, Siketfajd, The Royal Freak Out, Trains 2 Berlin, WatchMe és a Wolf Of Mind.

A Rebel Yell Zenei Tehetségkutatónak azonban még nincs vége. A november 6-tól november 19-ig tartó időszakban lép színre a szakmai zsűri; Papp Szabi (Supernem), Anga-Kis Miki (USEME) és Frankó Roni (zenei újságíró) ebben a bő két hetes időszakban a TOP 30 zenekar által nevezett dalokat meghallgatva, majd mérlegelve választják ki a mindent vivő fődíjas bandát, aki nagylemez-felvételt vagy profi videoklipet nyer egymillió forint értékben, valamint felléphet a jövő évi Alterába fesztiválon is! 

Érdemes azonban továbbra is aktívan szavazásra buzdítani a rajongótábort, hiszen a TOP30-as mezőny közönségdíjas zenekara 100 000,-Ft értékű voucher-t vihet haza, amit a kampányban közreműködő Hangszerarzenál üzletben válthatnak majd be. A díjazott zenekarok december 9-én a kampányt lezáró ünnepélyes eredményhirdetésen nemcsak nyereményeiket vehetik majd át, de élőben is előadhatják saját szerzeményeiket Budapest egyik legmeghatározóbb underground koncerthelyszínén, a Robotban.

A tehetségkutató azonban nem csak a zenekarok számára tartogat izgalmas meglepetéseket, hiszen a szervezők a közönségre is gondoltak. A szavazókra 150 db nyeremény vár: 10 db POLICE Aurora unisex karóra, 10 db női és férfi POLICE parfümválogatás, 20 db 40ml-es POLICE TO BE REBEL parfüm, 30 db POLICE Power Bank, 30 db POLICE telefontok és 50 db POLICE táska talál gazdára. 

További információk a tehetségkutatóról, az új TO BE REBEL illatról, valamint nevezés és szavazás a verseny weboldalán és a Facebookon!  

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
873FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló