Hirdetés

Ki voltál? – Ilyen volt és ilyen lett a Jazztelen

_bbf4762-02.jpeg

“Ki voltál?” – kérdezi címében a Jazztelen legújabb dala, de a hozzá készült videót megnézve felmerülhet az is, ki lettél? Miközben a zenekar második lemezén dolgozik, időt szakítottak egy kis múltidézésre, ami saját elmondásuk szerint ugyanúgy értelmezhető optimista jövőbe tekintés is. A kisfilmben mókás archív felvételekkel idézik fel a zenekar kezdeti időszakát, és bizonyítják egyúttal azt, hogy a mai szemmel megmosolyogtató fizimiskájú fiatalok az azóta eltelt években érett férfiakká és zenészekké váltak. Premier a hajtás után.

A zenekar így mutatta be magát az olvasóknak: 

Dallamos blues-rock, táncolható slágerek, hatalmas szájharmonikázás, virtuóz gitárszólók, eszement dobolás: Bűdi Szilárd énekes-dalszerző, basszusgitáros, szájharmonikás, Géczy Viktor gitáros és Kottler Ákos dobos úgy idézi meg a klasszikus rock életérzést, hogy közben nem egy retró buliban érzi magát az ember. A power trió friss, energikus és lendületes, mint egy jó kávé a reggeli ébredés után.

A zenekar pillanatok alatt saját lábra állt, annál is inkább, mert 2017-ben Tátrai Tibor vendégszereplésével országos klub turnén bizonyították, hogy fergeteges bulit csinálnak bármerre mennek. 2018-ban viszont a Republic előzenekaraként, Magyarország legnagyobb városnapjainak színpadaira jutottak el, nagy sikerrel. Első lemezükön, amely a Music Fashion Kiadó gondozásában jelent meg, nem mellesleg Tátrai Tibor és Póka Egon is játszik. A Jazztelen színpadi showról Szili gondoskodik, aki a Rock FM reggeli műsorának vezéregyénisége.

A zenekarral legközelebb Hobo karácsonyi koncertjének vendégeként találkozhattok a Barba Negrában. További információk a Jazztelen Facebookján, valamint a csapat Spotify-oldalán

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló