Hirdetés

Ki lesz az év DJ-je? Szavazz élőben a döntőkön!

fmi_6516.jpg

Ismét megválasztották az év lemezlovasait a DJ-k és szavazott a közönség is a Ballantine’s szervezésében. Az Akváriumban tartott díjátadón kiderült, kik bizonyultak a legjobbaknak a szakma szerint. A közönségszavazás két döntője viszont most szombaton a Playben, valamint jövő hét pénteken a Teslában lesz, ahol ti is beleszólhattok a végeredménybe! Részletek a hajtás után!

Míg az elmúlt években a szakma rendre Bárány Attilát, a közönség Sterbinszkyt választotta, idén az újabb nemzedék egyik képviselőjé került ki győztesként. Newik, aki tavaly még az év felfedezettje let, idén már az év DJ-je címet is kiérdemelte a mainstream kategóriában. Az underground DJ-k között a tavalyi nyertes Jay Lumen tudott ismételni. A külföldön talán még a hazainál is népszerűbb DJ kapta a legtöbb szavazatot.

fmi_6585.jpg

A közönség még nem választotta ki a végső nyertest az online szavazásban, mivel a Ballantine’s idén újított, és a három legtöbb szavazatot kapott DJ egy exkluzív döntőn lép fel, ahol a helyszínen szurkoló nézők szavazhatják meg a végső nyertest. A mainstream kategóriában Andro, Metzker Viki és a tavalyi nyertes Sterbinszky jutott a döntőbe, ők játszanak majd március 14-én a Playben. Az underground kategóriában Lotfi Begi, Andrewboy és Newl fért fel a dobogóra, ők március 20-án a Teslában küzdenek a közönség kegyeiért! Mindkét este ti döntitek el, hogy ki nyerje a szavazást, így a DJ-k biztos, hogy még a szokottnál is nagyobb erőbedobással hozzák majd magukat, érdemes tehát részt venni mindkét buliban! Metzker, Andro vagy Sterbinszky? Andrewboy, Newl, vagy Lotfi Beg? Nemsokára kiderül!

Facebook-események:

Március 14., szombat, Play: https://www.facebook.com/events/582901175151850

Március 20., péntek, Tesla: https://www.facebook.com/events/867629829971138

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló