Hirdetés

Ki a fasz az a Bon Iver?

Ezzel a címmel indult néhány órája egy új blog Tumblren, és azokat a kommenteket gyűjti, mik a tegnap este a legjobb új előadónak járó Grammyt elnyerő Bon Iver miatt háborognak. Merthogy Justin Vernon nem csak nálunk, de a tengerentúlon és számos más országban sem túl ismert még széles körben, úgyhogy annak rendje és módja szerint rögtön sokakban felvetődött a címben szereplő kérdés. Nem először fordul elő ilyesmi, tavaly az Arcade Fire sikere után történt hasonló, akkor is rengetegen háborogtak, hogy miért nem Lady Gaga, Eminem, vagy valamelyik másik, jóval ismertebb popsztár kapta a legjobb albumnak járó díjat. Ahogy az lenni szokott, a közösségi média különböző felületein háborgók legtöbb esetben Bon Iver nevét sem tudják leírni helyesen, vagy aki mégis, az azon értetlenkedik, hogy miféle név ez egyáltalán, vagy hogy miért nem a díjra szintén esélyes – és jóval ismertebb – Nicki Minaj, vagy Skrillex lett a legjobb új előadó.

Justin Vernon zenei projektjét ezek szerint annak ellenére sem sikerült megismernie széles körben sokaknak, hogy a díjátadó előtt többek között vele reklámozták az 54. Grammy-gálát, Adele, Skrillex és a Foo Fighters mellett.

Bon Iver tavalyi albumát a nemzetközi zenei sajtó jelentős képviselőinek egész hada választotta az év legjobb lemezei közé, valamint nálunk is igen jól szerepelt, itt írtunk róla.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló