Hirdetés

Ki ne szeretne egy zenélő festményt a nappalijába?

Újabb darabbal bővült az IKEA és a Sonos együttműködése, ami azt jelenti, hogy újabb olyan jól kinéző használati tárgy lehet a szobában, ami mellesleg zenél is.

Eddig már létezett az asztali lámpa, ami baromi jól szól, vagy a polcba beleolvadó, egyáltalán nem feltűnő hangszóró.

Most pedig itt a zenélő képkeret. 

A Sonos ugye akkor kezd el igazán élni, mikor rendszerbe van kötve, vagyis az ember a telefonon elindítja a zenét, és beállítja azt is, hogy ez melyik helyiségekben szóljon. Azaz ha a nappali és a konyha között rohangál, közben pedig teregetnie is kell, akkor baromi egyszerűen tudja elérni, hogy ezekben a helyiségekben szóljon a zene, de mondjuk a hálószobában ne. És lehetőség van az egész optimalizálása is, vagyis ha például két IKEA lámpa van a nappaliban, akkor megoldható, hogy csak az egyikből jöjjön a zene, vagy hogy sztereóban mindkettő szóljon, sőt az is, hogy a lámpa segítsen rá a házimozi jobb hangminőségére.

Fotó: IKEA

Na, ebbe a buliba csatlakozhat most be a képkeret is. Ez is a Sonos rendszeréből irányítható, és képes arra, hogy a többi Sonos eszközzel együtt dolgozzon a nem bluetooth, hanem wifi alapú applikáció segítségével. A képkeret már csak abból a szempontból sem nevezhető hagyományos képkeretnek, hogy nem festmény vagy saját fotó illik bele, hanem cserélhető előlapot kaptak, és fekete, illetve fehér színben elérhetőek. Ahogyan egy képkeretet, úgy ezt is falra lehet akasztani, vagy éppen egy polcon a falhoz lehet dönteni, viszont ebből ki fog lógni egy vezeték, ezt azért érdemes szem előtt tartani, mikor ki kell találni, hova kerül a hangszóró. Vagy képkeret. Vagy hangszórós képkeret. A tervek szerint júliustól lesz elérhető, és 169 euróval, vagyis nagyjából 65 ezer forintos árral kell számolni, szóval hasonló áron szerezhető be, mint a Sonos Roam eszköze.

Bárhova, de még a zuhany alá is magaddal viheted a Sonos új hangszóróját

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk