Hirdetés

Ki más írhatna és rendezhetne Madonna életéről filmet, mint Madonna?

Nálam jobban ki más mondhatná el a sok el nem mondott és inspiráló története

– vezette fel Madonna a saját életéről szóló dokumentumfilmet, amit ő írt és ő is rendez, igaz azért segítségül hívta Diablo Cody forgatókönyvírót is, aki többek között a Jono című film forgatókönyvén is dolgozott. 

Általában a sajtóközlemények mindig az egekig magasztalják azt, amiről szólnak, itt viszont valahogy egy kicsit kellemetlen érzése lesz az embernek, mikor Madonna saját magát emeli már-már földöntúli státuszba, és azt írja a saját életéről, hogy egy hihetetlen utazás, amiben ő művészként, zenészként, táncosként és emberi lényként próbált magának utat törni. A közlemény egészen addig megy, hogy Madonna úgy formálta a világ kultúráját, ahogyan arra csak nagyon kevesen voltak képesek, és kitér arra is, hogy nem csak kiváló művész, egy ikon, de humanitárius szerepe is vitathatatlan. A film a tervek szerint Madonna katolikus neveltetésű fiatalkorától indul és bemutatja azt a hullámvasutat, ahogyan eljutott a nemzetközi sikerig, és az ikon státuszig. 

Egyelőre a Madonnáról szóló filmről annyit lehet tudni, hogy Madonnáról szól, Madonnától. Hogy a címe is annyi lesz-e, hogy Madonna, vagy hogy dokumentumfilm lesz régi videókból és interjúkból, vagy film szerű film, amiben feltételezhetően Madonna játssza majd saját magát, arról nem tudni. 

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
872FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk