Hirdetés

Ki hány előadót ismer a TikTok rocklistájáról?

A TikTok éves jelentéséből kiderült, hogy idén 430 olyan dal van, amelynek a megtekintése összesen meghaladta az egymilliárdot.

Ez háromszor több, mint amennyi a 2021-es év végi összesítőben szerepelt. 

A legnépszerűbb dalok idén akár 20 milliárdszor csendültek fel különböző videókban, azaz egy-egy dal hangsávjára ennyi videó készült. Az éves összefoglalóból jól látszik, hogy a TikTokon népszerűvé váló dalok a zeneipar hagyományosabb terepén is sikereket érnek el.

Idén több mint 175 felkapott TikTok-dal került be a Billboard Hot 100-ba, szemben a 2020-as 90-nel.

Arról is írnak, hogy több előadónak volt idén is a közösségi oldal a kiugrási pont, azaz itt váltak ismertebbé.  Tai Verdes az “AOK”-val a Billboard listára is felkerült míg Egy másik feltörekvő művész a TikTokon, PinkPantheress  Spotify-on is sikeres lett.

A legnépszerűbb stílus a hiphop / rap lett, második a pop, de még mielőtt mindenki elkönyvelné, hogy itt aztán nem lángolnak a gitárok, eláruljuk, hogy az ötödik az indie / alt, a hetedik pedig a rock lett. Sőt, meg is tudjuk mutatni, hogy milyen előadók népszerűek.

A legnépszerűbb előadók az oldalon Megan Thee Stallion, Doja Cat és Popp Hunna, de nagyot ment a Maneskin is. A legnépszerűbb dal pedig ez lett:

Ha pedig valaki arra kíváncsi, hogy hol milyen dalok voltak a legkeresettebbek, akkor azoknak ezt a képet érdemes tanulmányozni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk