Hirdetés

Készülj fel, jön a Fergeteg Party!

Mint azt az Index is megírta, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique felel ezentúl az MTV szórakoztató műsoraiért. Még mielőtt a szívéhez kapna bárki, az MTV alatt természetesen nem a Music Televisiont kell érteni, hanem a Magyar Televíziót. Persze nem mintha így kevésbé tűnne nevetségesnek a dolog.

Végigolvasva az imént linkelt hírt, Várkonyi Attila akár lehetne egy komolyan vehető figura is, viszont amennyiben legalább csak érintőlegesen ismerjük zenei tevékenységét, a hozzá kapcsolódó zenei produkciók minőségét, úgy máris nyilvánvaló, hogy ez a kinevezés kis híján majdnem olyan, mintha magát A Lemezlovast, Dévényi Tibort rakta volna Medveczky Balázs a posztra. Persze a téma elsősorban a Comment:com terepe, de azért mi sem állhatjuk meg, hogy szóvá tegyük a dolgot, hiszen abban az országban, ahol a köztévés szórakoztatásért az az ember felelős, akinek többek között a Csütörtök 12 nevű méltán elfeledett, Kikivel súlyosbított dance-pop formációt köszönhetjük, ott már szinte tényleg csak abban bízhatunk teljes szívvel, hogy mielőbb ránk szakad a világválság és elvisz bennünket az ördög. És ezen még az sem segít semmit sem, hogy Várkonyi nevéhez az elmúlt években elsősorban különféle jótékonysági rendezvények (koncertek stb.) kapcsolódtak. Már csak azért sem, mert egyébként ő a felelős azokért a Fergeteg Party nevet viselő estekért is, amiken remélhetőleg soha egyik olvasónk sem járt.

Akárhogy is nézzük, azt, hogy mindössze annyiban örülünk Várkonyi kinevezésének, hogy mikor meghallottuk pár percig a könnyeinket törölgettük a röhögéstől, szerintünk nem kell különösebben megindokolni. Várkonyi "DJ Dominique" Attila és kinevezése egész egyszerűen halálosan ciki, nevetségesen gáz, hihetetlenül nem menő, úgyhogy mi őszintén bízunk benne, hogy mihamarabb találnak valakit a helyére. Na meg persze, hogy valaki mielőbb megmondja, szándékos volt-e, hogy péntek 13-án jelentették be a kinevezését.

Sajnos mindezek illusztrálására sehol sem találtunk egy jó kis Csütörtök 12-videót, vagy ilyesmi, de akinek esetleg valamelyik titkolt korszakából akad elfekvőben Várkonyitól bármi, az mielőbb linkelje a kommentek közé! Előre is köszi.

Kommentek

Film készül B.B. King életéből, Bunk Moreland játssza majd a főszerepet

A film nem öleli fel a legenda teljes életét, inkább a fiatal zenész Michael Zanetishez köthető kapcsolatát mutatja be.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.

Jön az Iron Maiden Budapestre

A magyar főváros is bekerült az Iron Maiden Legacy Of The Beast turnéjának utolsó szakaszába.

Koncertekkel teli szállodaként és zenei inkubátorházként működő központ épül Amerikában

A Universal Music Group szállodájában akár a szoba erkélyéről lehet nézni a koncerteket.

Magyarországon is elérhető lesz a black metálosok álomtelefonja

Az utóbbi idők egyik, ha nem a legizgalmasabb koncepciójával állt elő az LG.