Hirdetés
Hirdetés

Ke$ha elsírta magát Bob Dylan dalát énekelve

Ma már egyszer szóba került az Amnesty International 50. évfordulója alkalmából összeállított, Chimes Of Freedom című válogatásalbum, amin egy rakás nagynevű előadó és zenekar dolgozott fel Bob Dylan-dalokat. akkor a Rise Against feldolgozását mutattuk be, most pedig itt egy felvétel Ke$hától, aki Adele, Sting, Sinead O’Connor, Diana Krall és mások mellett szintén szerepel az összesen négy lemezes összeállításon, és aki a felvétel tanúsága szerint annyira átélte a Don’t Think Twice, It’s All Right című Dylan-dalt, hogy elsírta magát a rögzítése közben. Mindezzel kapcsolatban Ke$ha a Rolling Stone-nak elmondta, nem akart popos feldolgozást készíteni, sőt, az utolsó dolog, amit akart, hogy a dal olyanná váljon, mint egy popszám. Hogy mindez mennyire sikerült az énekesnőnek, akinek Tik-Tok című számából többet adtak el, mint bármelyik Beatles-kislemezből, az a lapozás után meghallgatható, és a sírás okát is eláruljuk.

"Rettentő szerencsésnek tartom magam és nagyszerű életem van, de akadnak pillanatok, amikor olyan hihetetlenül magányos vagyok, hogy az leírhatatlan. Soha nem írtam még olyan dalt, amiben ezt elmondhattam volna, viszont Bob Dylan sorait énekelve a saját, kimondatlan érzéseim törtek felszínre, és ez rettentő intenzív érzés volt számomra" – magyarázta meghatottságának okát az énekesnő.

A Rolling Stone egyébként exkluzív felvételeket is közölt a dalok rögzítéseiről, ezek ide kattintva nézhetők meg, úgyhogy bárki eldöntheti, Ke$ha valóban sírt-e éneklés közben.

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló