Hirdetés

Kérlekszépen – Új videó a Junkie Jack Flashtől

jjf_balvin_dsc9523.jpg

Ordenáré bulizásba csábítja a közönséget a pécsi Junkie Jack Flash, kész lényekkel, ragadó parkettával, ahogyan kell. Pető Szabi és csapata nemcsak a rockzene nyers és koszos ősforrásaiból merít, de zabolátlan őserejét is birtokolja, a srácok muníciója tehát elvileg a végtelenségig elég – csak bírják a rakkenroll-életformát is szuflával! Márpedig bírják, és két és fél perc alatt intézik el magukat a kamerák előtt, mindezzel vizuálisan is aláfestve legújabb „partyhimnuszuk” hangulatát.

A zenekar frontembere, Pető Szabi így mutatta be az új dalt, és a hozzá készült videót:

Maga a dal arról szól, hogy valaki nagyon el akar ráncigálni az évezred partijából máshová, te pedig próbálod marasztalni. Hisz kinek ne lenne szüksége a világ legjobb bulikájára? A trekket Horváth “Barnsz ” Barnabás rögzítette a próbatermünkben, az utómunkát pedig Takács Zoltán Jappánnak köszönhetjük. Legutóbbi Bomba című dalunk remixét is ők csinálták, így ki akartuk próbálni mi lesz a vége, ha komolyabban összeülünk.

 A videón már nem gondolkoztunk sokat. Bezártuk magunkat egy irodába, Kálocz Tomi, Fekete Gyula, meg a dzsankik. Italozás, bulizás, nagybanlevés. Egyszer csak reggel lett és kész volt.

A ti dolgotok már csak annyi, hogy megnézzétek, milyen lett.  

A Junkie Jack Flash október 4-én lép fel az Ellátóházban a HolyChicks társaságában. További információk a zenekar Facebookján!

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
872FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló