Hirdetés
Hirdetés

Keressük a Deftones legjobb dalát – Játssz és nyerj páros belépőt a koncertre!

Pontosan két hét múlva, június 24-én, pénteken ismét Budapesten a Deftones. Ahogy korábbi ajánlónkban írtuk, a nu metal vonallal indult, mára jobb híján alternatív metalnak hívott, de leginkább saját különbejáratú dimenziójában létező sacramentói ötös több mint tizenöt év után tér vissza hazánkba, ráadásul a mostani koncert is két év késéssel valósul meg a pandémiás korlátozások után. Szóval biztosan nem túlzás, hogy a keményebb zenék iránt érdeklődők számára ez az év egyik legjobban várt koncertje, pedig mostanában tényleg a legnagyobb nevek váltják egymást a budapesti színpadokon.

Hirdetés

A nyári Európa-turné a napokban mindenesetre kezdetét vette, bár voltak kevésbé pozitív előjelek: a zenekarban hosszú ideje játszó Sergio Vega basszusgitáros néhány hónapja már hivatalosan sem tagja a Deftones-nak, ráadásul Chinoék végül az alapító gitáros Stephen Carpenter nélkül indultak útnak, aki a néhány hete érkezett hír szerint egyelőre, nem részletezett személyes okokból nem vállal koncerteket az Egyesült Államokon kívül. Szerencsére ez sem állíthatta meg őket, és úgy tűnik, sikerült megfelelő helyettest találniuk egy régi barát, Lance Jackman (Eightfourseven, Horseneck, Will Haven) személyésben. És bár mindig az az igazi, ha az eredeti felállás áll a színpadon, az Európa-turnéról eddig napvilágot látott felvételek alapján a mostani turnéfelállás alapján sem lesz oka panaszra senkinek.

És ha már a daloknál tartunk, ehhez a témához kapcsolódik ma induló nyereményjátékunk. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Lángoló olvasói szerint melyek a Deftones valaha írt legjobb dalai, és miért? Mindössze annyit kell tennetek, hogy néhány másodperc alatt kitöltitek a cikk végén található rövid kérdőívet, és ha nektek kedvez a szerencse, egy páros belépőt nyerhettek a koncertre a Budapest Park és a Lángoló felajánlásában!

Nem kötelező, de örülünk, ha megosztjátok ezt a cikket Facebook-idővonalatokon, és ajánljátok másnak is a játékot, hiszen néhány ismerőst is játékra bírtok, nagyobb az esély, hogy valamelyikőtök nyer, ráadásul a kialakult dalsorrend is jobban tükrözi majd a valóságot. A válaszokat 2022. június 16.-án, csütörtökön éjfélig várjuk. Utána egy újabb cikk formájában összesítjük és közöljük az eredményeket. Jó szavazást, sok szerencsét mindenkinek!

A koncerttel kapcsolatban további információk a Budapest Park oldalán, és a koncert Facebook-eseményén!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók