Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kedvenc zenénk ütemére működnek a legújabb szextech termékek

Korábban azt jósolták, hogy a szextech 2022-re 31 milliárd dolláros iparág lesz, de a koronavírus miatti bezártságnak köszönhetően még inkább megnőtt a kereslet az ilyen eszközök iránt. Ezek már rég nem azok a termékek, amik inkább anatómia pontossággal próbálták megközelíteni a testrészek ábrázolását, hanem az iparág sokkal inkább az okos megoldások, a közös élmények, és az egészségügyi problémák megoldása felé mozdult el. Az egész bizniszt meglepő módon az idősebb korosztály robbantotta be igazán, és sok országban orvosok ajánlják különböző egészségügyi problémák megelőzésére vagy éppen kezelésére az örömszerzés mellett ilyen programokkal is ellátott eszközöket. Sőt, a gyártók nagyban lobbiznak azért, hogy az egészségbiztosító támogatásával is be lehessen ezeket szerezni.

Hirdetés

A jó zene itt is fontos kérdés

A CES-en mutatta be a Satisfyer az új termékeit, illetve az új telefonos alkalmazását, amihez több kérdést is összegyűjtöttek, hogy egyet idézzünk

Can I fuck my favourite song?

A válasz amúgy az, hogy igen, ugyanis az alkalmazás képes arra, hogy összekössük a Spotify lejátszási listával, és onnan válogasson a felhasználó zenéket, hogy a szokásostól eltérő módon okozzon neki örömöt. Hogy ez éppen Napalm Death vagy a Modern Talking, esetleg komolyzene, azt mindenkinek a saját döntésére és preferenciáira bízzák. Bár biztos érdekes lenne látni, hogy a hallgatáshoz és az intim szórakozáshoz ugyanazok-e a felhasználók kedvencei, vagy hogy mikor az éves listát összeállítják az algoritmusok, akkor a legtöbbet hallgatott zene az milyen módon okozott örömöt. Arról nem is beszélve, hogy mit szól hozzá az ízlést fikázó alkalmazás. Mellékesen jegyezzük meg, hogy a környezeti zajokat is képes rezgéssé alakítani, ami szintén izgalmas lehet, ha a szomszédban felújítás zajlik, és egész nap fúrnak meg kalapácsolnak.

Egyébként nem a Satisfyer az első olyan cég, aki ilyen alkalmazást gyárt, tavaly az OhMiBod is hasonlót ígért, és már náluk is lehet olyan eszközöket rendelni, amit applikációhoz lehet csatlakoztatni.

Egyébként azért érdemes odafigyelni a kiberbiztonságra, és bár mindkét cég azt írja, hogy a távolról is irányítható eszközök, amik a távkapcsolatban élők mindennapjait könnyíthetik meg biztonságosak, és akár képeket is lehet küldözgetni egymásnak, azért legalább ezzel mégiscsak megéri óvatosan bánni.

KOMMENT

35,691KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
738FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk